Doamne, Schimba-Ma!

Evelyn Christenson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D635
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D635
Evelyn Christenson scrie “Am descoperit de-a lungul anilor ca se intampla lucruri surprinzatoare cand ne rugam “Doamne, schimba-ma pe mine – nu pe sotul meu, nu pe copiii mei, nu pe pastorul meu, schimba-ma pe mine!”
Aventura spirituala a Evelynei, care a durat paisprezece luni si in care a invatat cum schimba Dumnezeu oamenii, a devenit subiectul captivant al acestei carti. Publicata pentru prima data in 1977, Doamne, schimba-ma! A depasit pragul de un milion de exemplare si continua sa ajute o noua generatie de femei crestine – si barbati – sa experimenteze transformarea spirituala pe care Dumnezeu o porunceste in Romani 12/2.

Doamne, schimba-ma! Evidentiaza sapte metode schimbare reala, dinspre inauntru in afara, dar si cai de verificare ca intr-adevar, Dumnezeu e Cel ce face schimbarea. Si, pe tot cuprinsul cartii sunt tesute minunatele si transparentele relatari ale Evelynei despre felul in care Dumnezeu a invatat-o pe ea si pe cei dragi ai ei aceste adevaruri pretioase.

Evelyn Christenson a adus mai multi oameni la rugaciune eficienta decat oricine altcineva din generatia noastra. Ea ii face pe cititori sa spuna, „Acesta sunt eu! Si eu pot sa ma rog asa si sa experimentez raspunsurile lui Dumnezeu!” Relatarile ei sunt pline de putere. Principiile ei sunt biblice. Rugaciunile ei sunt profunde.
Leith Anderson, pastor, Wooddale Church

Rugaciunea: „Doamne, schimba-ma!” a fost una dintre cele mai grele rugaciuni pe care le-am rostit vreodata, si in acelasi timp, cea care mi-a adus cele mai mari beneficii. Evelyn are un mod delicat de a impartasi adevarul fara sa condamne. Printre lacrimi de pocainta, Dumnezeu a facut o lucrare dulce in viata mea, pe care continui sa o traiesc si azi. Voi fi vesnic recunoscatoare pentru aceasta carte care mi-a schimbat si continua sa ma schimbe din slava in slava.
Fern Nichols, presedinte si fondator al Mom’s ini touch International

Evelyn Christenson este originala, sincera si practica, avand o pasiune pentru a preda invataturile privitoare la rugaciune care pot aduce o persoana intr-o intimitate si mai mare cu Hristos, care nu numai ca-i va schimba viata, dar va schimba si lumea.
Vonette Bright, co-fondator al Campus Crusade for Christ

EVELYN CHRISTENSON  a condus seminare de rugaciune incepand din 1968. a vorbit la sute de mii de persoane, atat la seminare locale si internationale, cat si la Adunarea Internationala de Rugaciune. Alte carti ale Evelynei sunt : Ce se intampla cand femeile se roaga, Ce se intampla cand ne rugam pentru familiile noastre, O calatorie prin rugaciune si Ce se intampla cand Dumnezeu raspunde la rugaciune.

Numar pagini:
171
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
CLC
ISBN:
978-606-8331-00-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Doamne, Schimba-Ma!

25,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: