Domnia Lui Cristos In Viata Credinciosului (Com. Iacov)

Bebe Ciausu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D473
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D473

Prezentare expozitiva a cartii Iacov

Niciodata o comunitate nu va putea fi transformata dupa chipul Domnului Isus Cristos pana cand nu va invata sa se apropie de Cuvant, sa-l aprecieze si sa-l aplice. De aceea ne propunem ca in studiul de fata sa-i ajutam pe cititorii nostri sa descopere valoarea inestimabila a Scripturii si, pe masura ce o vor face parte integranta din viata lor, sa ajunga sa semene tot mai mult cu Isus Cristos, Cuvantul intrupat. Vrem ca ei sa inteleaga nu doar in ce consta asemanarea cu Fiul lui Dumnezeu, ci si cum poate fi realizata in viata lor. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, credem ca studierea Epistolei lui Iacov ne va fi de mare ajutor.

Cartea se inscrie cu succes in galeria comentariilor biblice autohtone. Demersul autorului este onest, avizat si riguros. Se apropie de epistola cu atentie si in acelasi timp cu o atitudine reverentioasa. Foloseste cu acribie materialul teologic aferent, dar nu face concesii in privinta originalitatii. Cititorul poate gasi in paginile ei o exegeza atenta si o forta aplicativa cu adevarat atragatoare. Dincolo de toate, abordarea este eminamente cristologica. O adevarata pledoarie pentru domnia lui Cristos in noi!

- Ghita Mocan, Pastor, Biserica Penticostala Filadelfia, Oradea

BEBE CIAUSU este absolvent al Facultatii de Teologie si al programului de Masterat in Teologie Pastorala din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea. In prezent slujeste ca pastor al Bisericii Baptiste Harul din Ineu, jud Arad si ca profesor la Colegiul Biblic Est European, unde preda cursul Biserica in Postmodernism. A mai publicat cartile: Chemare la caracter intr-o vreme de compromis, Romanta rascumpararii, Voi canta doar despre Isus – istorisiri despre compunerea imnurilor sacre (vol. 1) scrisa impreuna cu sotia sa, Bianca.

Numar pagini:
434
Format:
14.2 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
SBRO
ISBN:
978-606-8432-51-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Domnia Lui Cristos In Viata Credinciosului (Com. Iacov)

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: