Stoc epuizat

Drumul Spre Rusalii

Samuel Chadwick

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D758
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
12,00lei
Indisponibil
SKU: D758
Samuel Chadwick atinge punctul sensibil al subiectului in cartea sa clasica, Drumul spre Rusalii. Crestinismul este lipsit de speranta fara Duhul Sfant si nici o alta carte pe care am citit-o vreodata despre acest subiect nu a analizat cu atata claritate atat problemele noastre spirituale, cat si promisiunile minunate ale lui Dumnezeu cu privire la provizia Duhului Sau.
Jim Cymbala – pastor al bisericii Brooklyn Tabernacle


Biserica isi afirma credinta in Duhul Sfant de fiecare data cand repeta Crezul, dar oare Biserica isi crede cu adevarat crezul?... Ne ridicam la inaltimea standardului plinatatii Rusaliilor? Oare nu se gaseste explicatia confuziei noastre in lipsa Rusaliilor? Ce sa mai spunem despre siguranta noastra cu privire la lucrurile ceresti? Avem noi putere asupra pacatului? Este caracterul crestinului obisnuit pe undeva pe aproape de standardul sufletului umplut de Duhul? Ce sa mai spunem de iubirea de lume? Ce s-a intamplat cu doctrina separarii?
Daca credinciosii ar fi plini de Duhul, ar mai vana ei fantanile stridente ale lumii si izvoarele ei salcii? Este o batjocura sa pretinzi plinatate si sa umbli gafaind de sete, cascand gura dupa desertaciune. Ce sa spunem despre puterea pentru slujire? Ganditi-va la ostirea de lucratori, la varietatea si vastitatea slujirii lor, la seriozitatea si ingeniozitatea trudei lor si la rezultatul sarac al tuturor acestora. Ce influenta are Biserica asupra vietii poporului si ce impresie lasa asupra fortaretelor de nelegiuire? Ce sa spunem despre saracia convertirilor?...

Problema de la radacina a necazului actual este ca Biserica are mai multa incredere in lume si in firea pamanteasca (carne) decat in Duhul Sfant, iar lucrurile nu se vor imbunatati daca nu ne intoarcem la constientizarea prezentei si puterii Lui.
Suflarea celor patru vanturi ar transforma moartea in viata si oasele uscate in armate puternice, dar lucrul acesta se realizeaza numai prin rugaciune.

Bisericii ii este dat sa eploreze resursele Duhului. Resursele lumii sunt nefolositoare. Resursele Bisericii din ea insasi sunt neadecvate. In plinatatea Duhului exista belsug de intelepciune, resurse si putere; dar o Biserica dirijata de om, alipita de lume si pretinsi preoti nu poate niciodata sa mantuiasca lumea sau sa implineasca misiunea lui Hristos. Socotesc ca ar trebui sa incercam Rusaliile!


CUPRINS

1.  Credem in Duhul Sfant?
2.  Biserica fara Duhul
3.  “Duhul fagaduintei”
4.  Rusaliile
5.  Darul Duhului Sfant
6.  Viata rusalica
7.  Duhul salasluitor
8.  Comuniunea Duhului Sfant
9.  “Duhul lui Hristos”
10. “Duhul puterii”
11. “Duhul vietii”
12. “Duhul adevarului”
13. “Duhul sfinteniei”
14. “Duhul dragostei”
15. “Duhul focului”
16. Roada Duhului
17. Darurile Duhului
18. Legea Duhului
19. Provocarea Rusaliilor
20. Drumul in binecuvantare

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Drumul Spre Rusalii

12,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: