Dumnezeu Si Cultura

D.A. Carson, John D. Woodbridge

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D629
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D629
Scrisa in onoarea Lui Carl F. H. Henry cu ocazia celei de a optzecea aniversari a zilei sale de nastere, eseurile din “Dumnezeu si cultura” analizeaza mai multe fatete ale culturii contemporane si reflecta intelegerea unor ganditori profunzi pe marginea problemelor abordate.

Coordonarea editoriala a volumului de fata este asigurata de doua nume sonore in lumea evanghelica americana de astazi: distinsul profesor de Noul Testament de la Trinity Evangelical Divinity School, Deerfield, Illinois, dr. D. A. Carson, si dr. John D. Woodbridge, profesor de istoria Bisericii la Trinity Evangelical Divinity School.

Acum, cand dr. Carl F. H. Henry sta in prezenta Domnului pe care L-a slujit cu credinciosie si cu o deosebita probitate intelectuala din tineretea lui, cuvintele lui Stanley J. Grenz, un alt mare teolog pe Domnul l-a chemat la El, se constituie ca un omagiu bine-meritat de acela care este recunoscut unanim drept un deschizator de drumuri in teologia americana de azi:

„Intr-un sens, Carl F. H. Henry a fost acela care a initiat abordarea erudita in miscarea evanghelica. Lucrarea lui, Uneasy Conscience of Modern Fundamentalism (1947) a fost un adevarat sunet de goarna pentru conservatorii teologici, indemnandu-i sa-si paraseasca izolarea autoimpusa si sa introduca convingerile biblice in arena culturii moderne.

Acest volum se constituie ca un omagiu pe deplin cuvenit unui ganditor evanghelic care de-a lungul unei cariere exceptionale a fost un model in ce priveste angajamentul intelectual, la care i-a chemat cu insistenta si pe altii. [...] Publicarea volumului God and Culture este o dovada vie ca viziunea lui Carl F. H. Henry i-a captivat nu numai pe colegii sai, ci si urmatoarea generatie de eruditi evanghelici."
STANLEY J. GRENZ
Carey/Regent College
Numar pagini:
442
Format:
14.5 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
973-9317-75-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dumnezeu Si Cultura

40,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: