E vremea păpădiilor Vol.1 - Luminița Catană

Luminița Catană

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2732
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2732

E vremea păpădiilor este despre bucuria de a luji în smerenie și dragoste, cu talanții primiți, pe Cel căruia I-am predat viața când eram puf de păpădie spulberată în vânt. M-a ridicat și mi-a dat posibilitatea să înfloresc din nou, spre Slava Lui. M-a ajutat să fiu speranță și zâmbet pentru cei din jur.

Venim pe lume însetați de iubire și afecțiune. Brațe calde și pline de dragoste ne cuprind și ne oferă protecție. Fără să rostim cuvinte, pentru că încă nu le cunoaştem, este cineva pe pământ și Cineva sus în Cer atent la nevoile noastre, la temerile, foamea sau setea noastră și ne atinge trupul şi sufletul, începând cu primele clipe ale vieții noastre. Dincolo de nespusele cuvinte, există o dragoste aparte, pe care o putem simți, când ne lăsăm cuprinși de ea. Ea ne călăuzește și ne îndeamnă să fim mai buni, mai calzi, mai iubitori, mai blânzi și mai smeriți. Dincolo de cuvinte rămâne trăirea noastră și amprenta pe care o lăsăm în călătoria spre Cer, crescând mereu în dragoste pentru Cel care iubește nespus.

Luminița Catană s-a născut în primăvara anului 1967, la data de 8 mai, în Arad. Încă din copilărie a îndrăgit plantele şi a fost fascinată de natură. Curioasă, cu dorință de învățare, a cunoscut numele plantelor chiar înainte de a şti să citesc. A experimentat capacitățile lor uimitoare şi a învățat că empatia, dragostea şi vorba bună au efect benefic și susțin vindecarea. La vârsta de 18 ani a început să lucreze ca asistent medical în România, iar din anul 2013, în Germania. Odată ajunsă aici şi după ce a învățat limba germană, a realizat că poate ajuta oamenii și din perspectiva medicinii naturiste. În drumul ei spre vindecare, a studiat cu seriozitate şi interes tainele medicinii naturiste, iar în septembrie 2018 a deschis, cu ajutorul Domnului, Praxis Serenity, un cabinet de nutriție și terapii. Peste 2000 de pacienți au trecut pragul acestui cabinet, iar alte câteva mii în mediul online. Din anul 2021, slujește cu bucurie pe platforma Vocea Creștinilor, secțiunea Sănătate și Nutriție. "E vremea păpădiilor" a venit ca o completare la informațiile oferite în emisiuni și din dorința de a motiva și a îndemna la un stil de viață sănătos.

Numar pagini:
52
Format:
17 x 24 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Carmel
ISBN:
978-973-0-38697-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

E vremea păpădiilor Vol.1 - Luminița Catană

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: