Esenta Problemei

Henry Brandt si Kerry L. Skinner

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E300
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
41,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: E300

Esenta problemei este un ghid de studiu personal al carui scop este acela de a te ajuta sa infrangi pacatul din viata ta. Cum o poti face? Urmand doua principii biblice uimitor de simple:

  • Nu vei gasi remediu pentru pacat la oameni
  • Numai Cristos iti da vindecarea

 

Cristos te curata de pacat si te indeamna sa traiesti prin puterea Duhului Sfant. Biblia iti arata care este antidotul unei trairi pacatoase. Acest ghid de studiu te invata cum sa te impotrivesti pacatului memorand Scriptura si aplicand-o in viata de zi cu zi.

 

Pe tot parcursul acestui studiu esti indemnat sa-ti adancesti privirea in Cuvantul adevarului, intelegand ca Dumnezeu ofera ajutor celui ce-l cauta. Marturiile din viata multor credinciosi vin sa intareasca principiile biblice. Dumnezeu ne schimba mintea si inima. El ne cheama sa-L cautam pe El si nu sfatul acestei lumi, pentru ca astfel sa stam pe calea neprihanirii si a biruintei finale.

 

Henry Brandt este cel mai bun profesor al lumii crestine. Cartea mi-a fost de un real folos – ma rog sa fie asa si pentru tine.Chuck Colson

 
Henry Brandt este un bine-cunoscut autor si conferentiar din lumea intreaga. A acumulat o experienta de peste patruzeci de ani in domeniul consilierii maritale. A scris numeroase carti de renume, printre care se numara Eliberat din robia pacatului.

Kerry L. Skinner lucreaza in Bordul Nord American al Conventiei Baptiste de Sud. Impreuna cu Henry Brandt a scris cartea Cuvant pentru cei intelepti.

Numar pagini:
269
Format:
17.9 x 23.2 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-64-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Esenta Problemei

41,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: