Estera. Unde este Dumnezeu când nu-L văd, nu-L simt și nu-L aud? - Cristian Barbosu

Cristian Barbosu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2691
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2691

Unde este Dumnezeu când nu-L mai vezi, nu-L mai simți, nu-L mai auzi? Aceasta este întrebarea de fond a cărții Estera, scrisă în vremuri de criză pentru oameni care sunt în criză. O criză atât de profundă, încât peste tot parcursul cărții nu se pomenește niciodată despre Dumnezeu sau despre ceva ce are de-a face cu El. Oare de ce?

Fiindcă vrea să ne transmită ceva - că și atunci când nu-L vezi, nu-L simți, nu-L auzi..., Dumnezeu este acolo, lângă omul credincios, așteptând în tăcere, plănuind în detaliu, lucrând în ascuns pentru a reface, a restaura, a reseta, ba chiar a reînvia totul. Dumnezeu nu este absent, chiar dacă pare a fi. Îi poți vedea amprentele în „coincidențele“ prin care treci, fiindcă prin credință îți vei da seama că n-a fost coincidența, ci Providența cea care te-a însoțit atunci când credeai că ești singur și fără scăpare.

Despre asta este vorba în cartea Esterei. Despre Dumnezeu, care lucrează în ascuns, dar un Dumnezeu pe care Îl vei descoperi citind această carte scrisă chiar în vremuri precum vremea când făceam chimioterapie și am putut confirma ceea ce a înțeles Estera - că și în crize, nu e coincidența, ci Providența cea care face diferența. Citește-o deci cu inima și crede-o în sufletul tău. Și vei vedea cum Îl vei descoperi și în criza ta, acum, când nu-L vezi, nu-L simți, nu-L auzi. El este acolo cu tine!

Cristian Barbosu este pastorul Bisericii Harvest Arad. A urmat studiile teologice ale Institutului Biblic Moody din Chicago (BA), apoi ale Seminarului Teologic din Dallas (ThM), iar doctoratul (PhD) l-a obtinut la Trinity Evanghelical Divinity School din Chicago.

Numar pagini:
196
Format:
16 x 23 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Carmel
ISBN:
978-606-95131-8-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Estera. Unde este Dumnezeu când nu-L văd, nu-L simt și nu-L aud? - Cristian Barbosu

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: