Evanghelii False

Trevin Wax

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E01
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
21,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: E01

AUTENTIC SAU IMITATIE?
Cel mai bun mod de a identifica o bancnota falsa este sa o cunosti pe cea autentica. Acelasi lucru e valabil si in privinta Evangheliei. Trebuie sa cunoastem adevarul daca speram sa identificam imitaiile. Aceasta carte in primul rand aseamana adevarata Evanghelie cu un scaun cu trei picioare; naratiunea Evangheliei (marea relatare a Scripturii); mesajul Evangheliei (despre Isus); si comunitatea evanghelica (biserica lui Dumnezeu).

Cartea expune apoi sase dintre cele mai comune falsuri:
- evanghelia terapeutica
- evanghelia fara Judecata
- evanghelia moralista
- evanghelia chetista
- evanghelia activista
- evanghelia fara biserica

 

Evangheliile false sunt atragatoare pentru ca ne costa mai putin in ochii lumii. Dar numai Evanghelia neschimbatoare a lui Isus Cristos ne poate asigura mantuirea, ne poate satisface dorintele, ne poate transforma viata si ne poate imputernici pentru slujire. Asadar, vino sa cresti in dragoste fata de Evanghelia adevarata care Il inalta pe Isus mai presus de toate!

 

O analiza tonica, sanatoasa a evangheliilor false din prezent, pentru a ne dezbara de ele. Iata un bun medicament pentru biserica.
J.I. Packer

 

O carte clara si captivanta care vorbeste despre natura si implicatiile celei mai marete naratiuni care s-a spus vreodata.
Darrin Patrick

 

Trevin trece in revista peisajul acestor reconfigurari subtile, evidentiaza ce e adevarat cu privire la fiecare si apoi ne ajuta sa separam autenticul de imitatie. O lucrare inspirata si de mare ajutor.
Jonathan Leeman

 

Aceasta carte este o analiza fermecatoare, creativa si captivanta a capcanelor crestinismului non-evanghelic sau a crestinismului-mai-putin-decat-evanghelic si o descriere a crestinismului evanghelic.
Josh Moody

 

TREVIN WAX este editor al unei programe pentru grupuri mici produsa de LifeWay Christian Resources. Este autorul blogului www.trevinwax.com precum si autorul cartii Subminarea in sfintenie. A slujit in roluri pastorale in biserici din Statele Unite si Romania. Este casatorit cu Corina si au doi copii.

Numar pagini:
215
Format:
14.4 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
SBRO
ISBN:
978-606-8432-08-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Evanghelii False

21,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: