Familii Pentru Rai

Cornel Miclea

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: F118
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: F118

 

Printre publicatiile profane care ne inconjoara, lumina tiparului saluta intotdeauna cartile aparute in lumina lui Dumnezeu. Un astfel de salut in bucuria Duhului Sfant, care calauzeste spre tot ADEVARUL, il adresam si noi la aparitia cartii „Familii pentru Rai”, a fratelui pastor Cornel Miclea de la Huedin...Dumnezeu sa-i rasplateasca autorului pentru munca duhovniceasca depusa, iar cititorilor de hrana divina scrisa, dimpreuna cu familiile lor, sa le fie calauza catre RAI, locul unde Dumnezeu ne asteapta sa ii facem „o vizita cat vesnicia”.
Stefan Sana, directorul Fundatiei Emanuel

 

Instrainarea omului de Divinitate a transformat familia intr-o institutie bazata doar pe un contract scris intre doi parteneri, uneori chiar de acelasi sex, iar dragostea jertfitoare a fost inlocuita in cuplu de dragoste carnala trecatoare. Nu este de mireare ca zilnic se fac si se desfac contracte maritale, asmenea celor din domeniul afacerilor, iar uneori contractele sunt ignorate de cupluri, preferand convietuirea in concubinaj, fara binecuvantarea lui Dumnezeu...Cartea pastorului ne aduce aminte de faptul ca marturia noastra a crestinilor trebuie sa incepa din familie, in relatiile cu cei mai apropiati, apoi sa se rasfranga ca o binecuvantare peste cei in mijlocul carora ne-a asezat Dumnezeu.
Viorel Horea Tantas, scriitor

 

Orice familie sanatoasa isi are originea in Dumnezeu si implicit in rai. Conform Scripturii, originea oricarui lucru determina si obiectivul acelui lucru. Prin urmare, originea familiei determina si obiectivul ei principal. Familia este institutia realizata de Dumnezeu pentru implinirea planului Sau, adica pentru a pregati pe oameni sa locuiasca etern in rai cu Dumnezue. Oricine vrea sa se bucure de o familie frumoasa si binecuvantata trebuie sa tina cont de aceste doua coordonate importante ale vietii de familie: originea si obiectivul familiei in planul lui Dumnezeu.Cartea este benefica in acest demers pentru ca scoate in evidenta intr-un mod deosebit adevarul ca familia este o relatie care, desi se incheie pe pamant, are ca destinatie finala vesnicia. Recomand cu caldura aceasta carte si ma rog ca Dumnezeu sa o foloseasca pentru binecuvantarea multor familii in drumul catre rai.
Pastor Ilie Bledea, profesor de expozitie biblica la Central Baptist Theological Seminary Mineapolis, Extensia Arad

 

Societatea in care traim a respins in mare parte adevarul si moralitatea fiindca si-a pierdut capacitatea de a decide ce este adevarat si ce este bine. Traim intr-o lume care respinge adevarul Bibliei, astfel ca adevarul a devenit o chestiune de gust, iar moralitatea a fost inlocuita de preferinte individuale. Cartea pe care o tii in mana cauta sa redescopere drumul inapoi la Biblie si valorile ei pierdute chiar si de cei ce se numesc crestini. Recomand aceeasta carte tinerilor din orice denominatiune religioasa care vor un final fericit, fiind interesati de adevarurile lui Dumnezeu.
Pastor Florin Ianovici, Biserica Betel, Bucuresti
Numar pagini:
233
Format:
14.5 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014 (ed. revizuita)
Editura:
Metanoia
ISBN:
978-606-8432-54-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Familii Pentru Rai

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: