$9.23
Distribuie

Femei imperfecte, dar… cu dorul implinirii

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$9.23

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
494
Format:
16.4 x 22.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Multimedia International
ISBN:
978-973-7650-55-9

Descriere

Sunt profund recunoscatoare lui Dumnezeu ca, prin ajutorul Lui, am reusit sa pun in mana voastra aceasta carte despre femeile Bibliei. Ea este rezultatul a mai bine de zece ani de studiu personal, bineinteles nu atat de intens ca in ultimul an. Gandul acesta a salasluit inima mea de multa vreme si s-a nascut atunci cand am luat parte la una din conventiile internationale a femeilor si am fost provocata de mesajele inaltatoare.

M-am intrebat pe mine insumi, de multe ori, cat de familiara sunt cu personajele din Biblie, dar si cate dintre noi am fost curioase sa intram la curtea regala a lui David sau Solomon, Ieroboam sau Ahasveros, spre a vedea ce se intampla acolo.

Personal, am fost binecuvantata peste masura in urma acestui studiu si dorinta inimii mele este ca si voi sa fiti imbogatite, nu numai in cunostinta, dar si in experienta spirituala zilnica.

Ma rog ca Duhul Domnului sa va intipareasca in minte si in inima trasaturile acestor femei, astfel incat sa deveniti motivate in a face, de acum incolo, ceea ce trebuie facut, dar si sa evitati greselile unora dintre ele.
Lidia Crisan


Au aparut deja carti care analizeaza viata catorva femei renumite prezentate pe paginile Bibliei, inclusiv invataturile duhovnicesti oferite de desfasurarea vietii lor. Dar aceasta carte, realizata de cuoscuta redactoare a "Almanahului femeii", Lidia Crisan scotoceste adanc in toate cotloanele oferite de marele Tezaur - Sfanta Scriptura - pentru a culege mana duhovniceasca chiar si din paginile in care sunt pomenite, nu doar eroine binecunoscute, ci si chipuri de femei fugitiv schitate, ce nu atrag de obicei atentia… insa un ochi patrunzator, scoate si de acolo portrete.
Cartea Lidiei Crisan este "o bucurie si o inviorare pe carare" pentru orice suflet crestin.
Dr. Elena-Alciona Anton
Cumpărate frecvent împreună: