Femei Imperfecte, Dar... Cu Dorul Implinirii

Lidia Crisan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10327
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
40,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10327
Sunt profund recunoscatoare lui Dumnezeu ca, prin ajutorul Lui, am reusit sa pun in mana voastra aceasta carte despre femeile Bibliei. Ea este rezultatul a mai bine de zece ani de studiu personal, bineinteles nu atat de intens ca in ultimul an. Gandul acesta a salasluit inima mea de multa vreme si s-a nascut atunci cand am luat parte la una din conventiile internationale a femeilor si am fost provocata de mesajele inaltatoare.

M-am intrebat pe mine insumi, de multe ori, cat de familiara sunt cu personajele din Biblie, dar si cate dintre noi am fost curioase sa intram la curtea regala a lui David sau Solomon, Ieroboam sau Ahasveros, spre a vedea ce se intampla acolo.

Personal, am fost binecuvantata peste masura in urma acestui studiu si dorinta inimii mele este ca si voi sa fiti imbogatite, nu numai in cunostinta, dar si in experienta spirituala zilnica.

Ma rog ca Duhul Domnului sa va intipareasca in minte si in inima trasaturile acestor femei, astfel incat sa deveniti motivate in a face, de acum incolo, ceea ce trebuie facut, dar si sa evitati greselile unora dintre ele.
Lidia Crisan


Au aparut deja carti care analizeaza viata catorva femei renumite prezentate pe paginile Bibliei, inclusiv invataturile duhovnicesti oferite de desfasurarea vietii lor. Dar aceasta carte, realizata de cuoscuta redactoare a "Almanahului femeii", Lidia Crisan scotoceste adanc in toate cotloanele oferite de marele Tezaur - Sfanta Scriptura - pentru a culege mana duhovniceasca chiar si din paginile in care sunt pomenite, nu doar eroine binecunoscute, ci si chipuri de femei fugitiv schitate, ce nu atrag de obicei atentia… insa un ochi patrunzator, scoate si de acolo portrete.
Cartea Lidiei Crisan este "o bucurie si o inviorare pe carare" pentru orice suflet crestin.
Dr. Elena-Alciona Anton
Numar pagini:
494
Format:
16.4 x 22.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Multimedia International
ISBN:
978-973-7650-55-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Femei Imperfecte, Dar... Cu Dorul Implinirii

40,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: