Fii o lumina puternica. 60 de meditatii biblice pentru tinere. - Kristen Clark si Bethany Beal

Kristen Clark, Bethany Beal

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2618
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2618

Ca tinere creștine, este greu să rămânem neclintite în identitatea noastră emoțională în Cristos, într-o lume care ne spune în permanență cine ar trebui să fim.

Însă valoarea noastră nu este dată de societatea în care trăim; ci ne este dată de Dumnezeul nostru iubitor, care ne-a creat și care ne numește fiicele Sale răscumpărate. Dumnezeu are un plan bun pentru frumusețea, feminitatea, relațiile și identitatea noastră și vrea să ne ajute să creștem și să strălucim urmând metodele Sale eliberatoare.

Acesta este mesajul pe care autoarele Kristen Clark și Bethany Beal îl răspândesc neobosite prin cărțile, videourile, podcastul și blogul lor. Iar pentru a-ți veni în ajutor într-un mod sintetizat, au scris 60 de meditații zilnice care să te îndrume să-ți găsești pe deplin identitatea în Cristos.

Fii o lumină puternică nu este doar o carte frumoasă care să-ți decoreze biblioteca, ci este înțesată de cuvintele Scripturii, conține o sumedenie de încurajări sincere, întrebări pentru reflecție personală, anecdote care te vor face să râzi în hohote și, de asemenea, spațiu în care să-ți notezi propriile gânduri și rugăciuni.

Kristen Clark și Bethany Beal sunt surori și împreună au fondat lucrarea creștină GirlDefined. Cele două sunt pasionate de răspândirea adevărului biblic despre feminitate prin articole pe blog, discursuri și consiliere pentru femei tinere. Surorile sunt și coautoare ale cărților Portret de domnișoară; Ce ești tu, dragoste?; Planuri năruite și Sexualitate, puritate și tânjirile inimii oricărei fete.

Numar pagini:
200
Format:
13,5 x 20,5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606- 732-234-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Fii o lumina puternica. 60 de meditatii biblice pentru tinere. - Kristen Clark si Bethany Beal

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: