Fiica apotecarului

Julie Klassen

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2713
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
63,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2713

Romantismul, drama familială și detaliile istorice fascinante sunt ingredientele principale care alcătuiesc fibra romanului Fiica apotecarului și fac din el un savuros deliciu literar.

Lillian Haswell, isteața fiică a apotecarului din Bedsley Priors, tânjește după mai multă aventură decât îi oferă viața de zi cu zi în prăvălia de alifii și ierburi medicinale a tatălui ei.
După ce mama ei îi părăsește, Lilly este copleșită de amintiri legate de dispariția ei și râvnește să afle motivul pentru care ea a plecat fără urmă, despre care sătenii șușotesc pe la colțuri, dar despre care tatăl ei refuză să discute. În tot acest timp, ea visează la mai mult – călătorii, aventură și romantism.
Oportunități noi se ivesc atunci când o mătușă înstrăinată o invită pe Lilly la Londra, unde îi oferă o educație adecvată pentru o domnișoară și unde Lilly cunoaște viața în înalta societate, cu toate frumusețile și deziluziile ei. În marele oraș, ea află indicii legate de dispariția mama ei și simte fiorii primei iubiri.
Dar oare va găsi Lilly ceea ce caută – să deslușească misterele trecutului și să cunoască adevărata dragoste?
O poveste magnifică din care răzbat căldura sufletească, sinceritatea și bucuria.

 

Nu o voi uita nicicând pe Lilly Haswell. — Beverly Lewis, autoare de succes

 

Julie Klassen este o romancieră de origine americană căreia îi place să scrie despre poveștile romantice din epoca pre-victoriană. Mai multe dintre romanele ei au fost distinse cu bine-cunoscutul premiu Christy. Aprecierile pentru lucrările ei i-au adus și alte premii literare, dintre care amintim Minnesota Book Award, Midwest Book Award și Christian Retailing’s BEST Award. Dintre romanele ei au mai fost publicate în limba română: Un Crăciun de neuitat și Comorile naufragiaților.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Fiica apotecarului

63,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: