Flacara - Cetati de scapare 4 - Connilyn Cossette

Connilyn Cossette

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1683
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
49,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1683

Nimic nu o poate face sa se razgandeasca!

Tirzah, fata cu o vointa de fier, vrea sa se alature trupelor care lupta pentru eliberarea Israelului de sub ocupatia arameenilor. Este atat de hotarata, incat se antreneaza in secret pentru o misiune extrem de periculoasa. Odata ajunsa in cetatea Sihemului, se infiltreaza in bucataria comandantului arameean si face o alegere necugetata prin care atat ea, cat si celelalte iscoade ajung intr-un mare pericol. 

La intoarcerea de pe campul de lupta, Liyam afla ca fetita lui preaiubita a fost ucisa. Cu inima franta de durere, face un juramant sa-l gaseasca pe ucigas si sa se razbune, si porneste in cautarea acestuia. Dupa ce calatoreste luni de zile fara niciun rezultat, ultima lui speranta e o legatura de familie. Dar odata ajuns acolo, descopera ca lucrurile sunt mai complicate. Atat de complicate, incat se vede nevoit sa se dea drept un mercenar ca sa o salveze pe femeia indaratnica care refuza sa plece inainte sa-si duca misiunea la indeplinire.
  
Cand se iveste o oportunitate de a ajuta la eliberarea cetatii Kedesh, va reusi Tirzah sa-l convinga pe Liyam sa lupte alaturi de ea si sa o insoteasca in cetatea de scapare unde s-a nascut? Sau setea de razbunare a lui Liyam este atat de mare, incat depaseste datoria pe care o are fata de poporul sau, fata de Dumnezeu si chiar fata de femeia pe care o iubeste?

CONNILYN COSSETTE 
este autoarea seriei Iesiti din Egipt publicata in Romania de Editura Gramma.ro. Romanele ei au castigat, de-a lungul timpului, o serie de premii printre care Christy Award si Carol Award. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa sape in lumea antica si bogata a Bibliei si sa descopere comorile ingropate ale harului care-L pun in lumina pe Hristos Domnul. Locuieste in partea de sud a Dallasului cu sotul ei si cu cei doi copii minunati care ii umplu zilele cu bucurie, inspiratie si voie buna.

 

Numar pagini:
458
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Gramma
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-8987-59-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Flacara - Cetati de scapare 4 - Connilyn Cossette

49,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: