Frumusetea Sfinteniei - Comentariu Levitic

Philip Eveson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: F05
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
55,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: F05

Leviticul este una dintre cartile Bibliei cel mai putin citite si intelese. Continutul lui ni se poate parea plictisitor si neimbietor. Oare de ce am dori sa studiem o carte care incepe si se sfarseste cu jertfe de animale si ne prezinta detalii referitoare la legile de purificare si practicile preotesti?
Raspundem in priul rand prin a spune ca Leviticul face parte din Cuvantul lui Dumnezeu. Cartea ne prezinta ceea ce este adevarat si de un folos vesnic pentru vietile noastre. Lucrurile care s-au intamplat in Israel in vremea Vechiului Testament sunt simboluri ale unei mantuiri reale de care noi ne bucuram in Cristos. Asemenea lui Israel din vechime, si noi trebuie sa ne amintim in permanenta cine este Dumnezeu, cum trebuie s ane apropiem de El si sa ne inchinam Lui si cum sa ne traim viata ca popor al Sau intr-un mediu care ne este potrivnic.

In acelasi timp, Leviticul, in maniera sa specifica, ne indreapta privirile spre Acela care a venit sa ne mantuiasca de pacatele noastre si sa ne aduca la Dumnezeu. Fara cartea Leviticul nu putem intelege moartea lui Cristos si lucrarea Sa preoteasca infaptuita in locul nostru. Fara aceasta carte nu putem intelege nici numeroasele referinte din Noul Testament la curatare, sfintire, puritate si separare. Aceasta este cartea din care Isus a citat cea de a doua mare porunca: „ Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti”.

Numar pagini:
399
Format:
14.3 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-69-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Frumusetea Sfinteniei - Comentariu Levitic

55,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: