Ghidul Crestinului In Religia Islamica

Patrick Sookhdeo

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: G116
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: G116
Ce trebuie sa stie crestinul despre aceasta religie Ati urmarit vreodata un program de televiziune sau ati citit vreun articol de ziar prin care comentatorul dovedea prin stangacie totala sa ignoranta cu privire la adevarurile crestine?
De cate ori nu ati fost revoltati, gata sa contraziceti imediat cele spuse, zicandu-va: "Oare de ce mai ascult cand este evident ca habar nu au despre ce vorbesc!?"
Cum ne-am putea astepta sa marturisim eficient credinta crestina musulmanilor cand tot ce stim noi despre islam este cules din referiri sporadice facute prin mass-media? Aceasta fascinanta carte pune crestinilor la dispozitie o prezentare succinta a originilor islamului, a credintei musulmanilor si a modului in care aceasta le afecteaza atitudinile, opiniile despre lume si despre viata si cultura de fiecare zi. Se ofera sfaturi practice atat pentru a stabili relatii cu musulmanii intr-o modalitate care sa tina cont de aspectele culturale, cat si pentru a ne ajuta sa le marturisim eficient credinta crestina si a le purta de grija celor intorsi la Dumnezeu. Daca doriti sa va castigati prietenii musulmani pentru Dumnezeu, dar va intrebati cum sa procedati, aceasta este cartea de care aveti nevoie.
Numar pagini:
105
Format:
10.7 x 16.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2003
Editura:
Faclia
ISBN:
973-85850-1-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Ghidul Crestinului In Religia Islamica

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: