Ghidul Sanatatii Feminine - Lidia La Marca

Lidia La Marca

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000586
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000586

Cartea „Ghidul sanatatii feminine” a fost scrisa pentru femei de o femeie. In mod placut si clar, cartea isi doreste sa deschida noi perspective spre un comportament caracterizat de ințelepciune in diverse aspecte privitoare la viata de zi cu zi. Dr. La Marca a facut mari eforturi pentru a pune la dispozitie un ghid medical practic pentru femeile din zilele noastre, explicand la momentul potrivit motivul din spatele tuturor lucrurilor si prezentand, in limbaj usor de înteles pentru neprofesionisti, recomandarile medicale necesare pentru a putea actiona in cunostinta de cauza.

Indiferent de unde provii sau de etapa in care te afli acum in viata ta, niciodata nu vei mai fi la fel dupa ce vei citi paginile acestei carti. Vei întelege anumite manifestari ale organismului tau, unele reactii interioare care ar putea fi interpretate gresit si unele modificari din organismul tau. De acum inainte, vei putea interpreta putin mai bine propriile schimbari emotionale, care probabil adesea au fost o surpriza pentru tine. Atunci, vei putea sa aplici resursele pe care autoarea le recomanda pentru un trai mai bun.

Cartea de fata doreste sa iti ofere indrumari vitale pentru umblarea ta in viata, sa iti deschida o usa spre un viitor cu mai multa bunastare, preventie pentru sanatate si echilibru emoțional.

Numar pagini:
178
Format:
24 x 17 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
EVS
ISBN:
978-606-9119-65-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Ghidul Sanatatii Feminine - Lidia La Marca

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: