Grija De Frati

Simon Schrock

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: G01
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: G01

***

Epoca moderna a adus in inimile oamenilor multa teama si incertitudine. Astazi am ajuns sa-i cunoastem foarte bine si sa-i indragim pe aceia care au pasit in spatiul cosmic, dar ramanem orbi fata de suspinurile celor ce calca alaturi de noi in praful pamantului. Revistele ne spun totul despre „personalitatile” lumii, despre regi si regine, despre actori si cantareti, despre sportivi si recordmeni, dar cine-i mai baga in seama pe aceia care n-au incaput inca sub lumina reflectoarelor? Societatea citadina ne-a adunat in complexe de apartamente betonate, in care ne ducem existenta ca in veritabile cazemate.

 

Odinioara, cand traiam la sate sau la mahala, ii stiam pe toti cei de pe strada. Astazi nu ne mai cunoastem nici macar veciniii de palier. Am reusit paradoxul de a ne aduna pentru a ne instraina si mai mult unul de altul. Ne inghesuim in autobuz, in tramvaie, asteptand la cozi sau pe stadioane, dar traim singuratici, nebagati in seama de altii si neluandu-i in seama pe cei din jur. Ceea ce e si mai trist, am ajuns sa ne simtim singuri si in Biserici. Avem sali spatioase, coruri mari, orchestre numeroase, statii de amplificare, dar nu ne mai auzim gemand unul pe celalalt si nu ne mai cunoastem.

 

Am ajuns sa confundam calitatea cu cantitatea si ne-am pierdut in eforturi dedicate lucrurilor exterioare. Suntem obositi, epuizati si totusi constienti ca n-am facut inca ceea ce trebuie. Ceva lipseste din viata noastra. Abundenta exterioara ne-a saracit launtric. Ne traim fiecare egoismul nostru ingust si nedand nimic altora ne saracim in mod tragic pe noi insine. Ce-i de facut? Eu cred ca ne mai putem intoarce din drum si ca suntem chemati spre o alta forma de viata in care sa ne simtim toti membrii unei familii armonioase si pline de iubire. A venit vremea sa ne intoarcem la un stil de viata simplu si practic... la bune relatii cu ceilalti... la omenie si la intr-ajutorare frateasca!

Daniel Branzei

 ***

Numar pagini:
156
Format:
14 x 21.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2004
Editura:
Stephanus
ISBN:
973-9438-60-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Grija De Frati

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: