23,00lei
Distribuie

Iarna nu tine o vesnicie vol.3 Seria „Anotimpurile inimii”

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

23,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Seria, Volumul, Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, Editura, ISBN,

Specificaţii

Seria:
Anotimpurile Inimii
Volumul:
3
Numar pagini:
214
Format:
14 x 20,9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
2010
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-80-3

Descriere

Seria Anotimpurile inimii vol 3
 
Ramas cu scoala in urma, Josh se intreaba ce altceva ii rezerva viata. Ar trebui sa-si continue studiile si sa devina pastor? Ar trebui sa-i ajute la ferma pe bunicul si pe unchiul lui in varsta? Prietenii lui fiind plecati, Josh simte ca si cum viata l-ar purta spre un punct mort.

Viitorul nu este ceea ce crezuse Josh...

JANETTE OKE
s-a nascut in Champion, Alberta, in familia numeroasa a unui fermier din preriile Canadei si a crescut inconjurata de rasete si de dragoste. A absolvit Colegiul Biblic Mountain View din Alberta, unde l-a intalnit pe sotul ei, Edward, cu care s-a casatorit in mai 1957. Dupa ce au slujit in bisericile din Indiana si din Canada, familia Oke si-a petrecut cativa ani in Calgary, unde Edward a lucrat pe cateva posturi la diferite scoli universitare, in timp ce Janette a continuat sa scrie. Ea a scris peste patruzeci de romane pentru adulti si pentru copii, iar vanzarile ei de carte insumeaza aproape 30 de milioane de exemplare.
Familia Oke are trei fii si o fiica, toti casatoriti, si se bucura de doisprezece nepoti, Edward si Janette sunt activi in biserica locala si locuiesc langa Didsbury, Alberta.

Alți Clienți au mai vizualizat şi