Imitatio Christi sau urmând pe Cristos

Thomas Kempis

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: U143
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: U143
Numai cetățenii cerului cunosc ce zi de bucurie este ziua veșniciei; însă fiii Evei, pribegind pe pământ, gem sub amărăciunea și tristețea zilei de acum. Zilele vremii de acum sunt puține și rele, și pline de dureri și strâmtorări. Aici omul se întinează cu multe păcate, este cuprins de multe patimi, e împresurat de multe temeri, înlănțuit de multe griji, amăgit de multe dorințe după lucruri noi și ciudate, înconjurat de multe greșeli, atacat de multe ispite, moleșit de plăceri, chinuit de sărăcie.

De aceea, suflete al meu, tu nu poți avea mângâiere deplină și bucurie neschimbată decât numai în Dumnezeu, care mângâie pe cei săraci și ridică pe cei smeriți. Așteaptă încă puțin împlinirea făgăduinței lui Dumnezeu și vei avea din belșug în cer toate bucuriile!
 
* * *

Din prefață: „Cartea aceasta este cunoscută sub numele Imitatio Christi. Cei mai mulți o atribuie lui Thomas a Kempis, un călugăr care ar fi trăit în secolul al XIII-lea. Este tradusă în foarte multe limbi, și este cea mai răspândită din lume, după Biblie. În românește a fost tradusă în 1845 de Gavriil Munteanu, fost membru al Academiei Române. De atunci încoace au mai apărut și alte traduceri.“
 
* * *
Numar pagini:
280
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2022
Editura:
Stephanus
ISBN:
9786066980579

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Imitatio Christi sau urmând pe Cristos

30,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Nicu
    5 18th Mar 2024

    Este cea mai vândută carte după Biblie ! Apărută prin anii 1200, este sursa tuturor trezirilor din veacurile de după apariția ei ! Parcă vorbește Dumnezeu, nu autorul! Este atacată în mod agresiv viața creștină, trăită în felul delăsat, lumesc ! Conține sfaturi practice, deosebite, care urmăresc, lepădarea de sine ! Toți creștinii ar trebui să dețină câte un exemplar! Nu se găsește tot timpul în librării. Merită din plin achiziția ei !

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: