Imparatul Solomon

Philip G. Ryken

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I769
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
36,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I769

Imparatul Solomon a avut parte de celebritatea si bogatia pe care si le-ar dori orice om. A fost cel mai bogat si intelept imparat de pe fata pamantului. Totusi, in mod tragic, a dat cu piciorul la toate, din dragoste pentru bani, placeri sexuale si puterea conferita de o imparatie pamanteasca.

Analizand viata lui Solomon, observam atat maretia, cat si esecul tragic al umanitatii noastre – de la devotiune evlavioasa, pana la excesele egoiste. In ciuda celor mai bune intentii ale noastre, cu totii ne confruntam, la un moment dat, cu aceleasi ispite: banul, sexul si puterea. Daca intelepciunea uimitoare a lui Solomon nu l-a putut proteja de aceste erori tragice, atunci cum le vom birui noi?

 

In studiul despre viata lui Solomon, Philip Graham Ryken ne arata, prin numeroase trimiteri la persoana si Imparatia lui Cristos, cum putem preveni, prin harul lui Dumnezeu, astfel de caderi si cum putem cauta slava lui Dumnezeu in mijlocul ispitelor pamantesti.

Intr-un stil clar si atractiv, Ryken vine cu o perspectiva noua asupra unor probleme cunoscute, din pasaje biblice mai putin cercetate. Forta si pragmatismul argumentului ne ajuta sa intelegem de ce aceste ispite sunt atat de puternice, dar si de ce Cristos este si mai puternic.
James MacDonald, pastor principal la Harvest Bible Chapel, in Chicago, Illinois si invatator la postul de radio Walk in the Word

Philip Graham Ryken, fiul eruditului Leland Ryken, a slujit timp de cativa ani ca pastor la Tenth Presbiterian Church si, din 2010, este presedinte la Wheaton College. A scris peste 30 de carti, printre care The Prayer
of Our Lord, The Heart of the Cross, Loving the Way Jesus Loves si Mesajul mantuirii. A predat si a conferentiat la universitati din intreaga lume.

Numar pagini:
272
Format:
13.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-8282-88-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Imparatul Solomon

36,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: