In Cautarea Celor Doisprezece Apostoli

William Steuart McBirmie

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I762
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I762

Ce s-a intamplat cu oamenii care au raspuns chemarii lui Isus de a-L urma? Ce fel de impact au avut ei asupra lumii? Unde au mers si ce au facut dupa invierea si inaltarea lui Isus?

Dr. William Steuart McBirnie le ofera cititorilor instantanee din viata fiecarui apostol. McBirnie a strans materialul cartii calatorind in locurile unde au trait si pe care le-au vizitat apostolii, studiind Scriptura si istoria biblica, ascultand traditiile locale si desfasurand, la randul sau, propria munca de cercetare. Continuand de unde se incheie cartea Faptele Apostolilor, McBirnie da viata acestor oameni in timp ce scrie despre cei doisprezece si despre altii care au pus temelia crestinismului. In cautarea celor doisprezece apostoli constituie o lectura care-i intriga pe toti cei interesati de crestinism si de felul in care a schimbat aceasta lume.

 

Dr. WILLIAM STEUART MCBIRNIE a absolvit Southwestern Theological Seminary si a obtinut sapte diplome, in cursul slujirii sale de cincizeci si opt de ani. A fost presedintele si fondatorul California Graduate School of Theology si al organizatiei World Emergency Relief.

Numar pagini:
269
Format:
14.8 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-33-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

In Cautarea Celor Doisprezece Apostoli

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: