null
27,00lei
Distribuie

In cautarea celor doisprezece apostoli

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

27,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
269
Format:
14.8 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-33-5

Descriere

Ce s-a intamplat cu oamenii care au raspuns chemarii lui Isus de a-L urma? Ce fel de impact au avut ei asupra lumii? Unde au mers si ce au facut dupa invierea si inaltarea lui Isus?

Dr. William Steuart McBirnie le ofera cititorilor instantanee din viata fiecarui apostol. McBirnie a strans materialul cartii calatorind in locurile unde au trait si pe care le-au vizitat apostolii, studiind Scriptura si istoria biblica, ascultand traditiile locale si desfasurand, la randul sau, propria munca de cercetare. Continuand de unde se incheie cartea Faptele Apostolilor, McBirnie da viata acestor oameni in timp ce scrie despre cei doisprezece si despre altii care au pus temelia crestinismului. In cautarea celor doisprezece apostoli constituie o lectura care-i intriga pe toti cei interesati de crestinism si de felul in care a schimbat aceasta lume.

 

Dr. WILLIAM STEUART MCBIRNIE a absolvit Southwestern Theological Seminary si a obtinut sapte diplome, in cursul slujirii sale de cincizeci si opt de ani. A fost presedintele si fondatorul California Graduate School of Theology si al organizatiei World Emergency Relief.

Cumpărate frecvent împreună:

In cautarea celor doisprezece apostoli - William Steuard McBirmie
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi