Inchinatorul Profetic - Anna Blanc

Anna Blanc

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000317
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000317

Inchinatorul profetic este acea persoana care canta intr-o echipa de inchinare si cauta sa il slujeasca pe Dumnezeu si sa slujeasca oamenilor Sai, cantand pe baza Scripturii. Diversele provocari si impliniri de care au parte inchinatorii profetici sunt multe, insa ele sunt, in mod surprinzator, comune tuturor.


Inchinatorul profetic este o resursa destinata echiparii cantaretilor profetici si incurajarii lor in chemarea pe care o au. Aceasta carte are o abordare instructiva, dar cuprinde, in acelasi timp, si exemple din experienta personala a Annei Blanc, dobandita in anii petrecuti ca inchinator profetic si lider de inchinare in cadrul International House of Prayer. Atinge, de asemenea, si chestiuni practice ale inimii, oferind indrumari cu privire la dezvoltarea pe plan muzical, vocal, dar si la aprofundarea in cunoasterea Cuvantului lui Dumnezeu. Aceasta resursa bogata in instructiuni si, totusi, usor abordabila se adreseaza oricarui cantaret si lider de inchinare care este implicat, sau doreste sa se implice, intr-o casa de rugaciune sau intr-o echipa de inchinare.


Anna Blanc slujeste ca misional mijlocitor la IHOPKC, unde este lider de inchinare inca din anul 2005. Avand o dimploma in stiintele comunicarii, limbajului si auzului, dorinta Annei este sa compuna melodii care ating inima lui Dumnezeu si care vindeca inimile zdrobite. A predat un curs avansat de inchinare profetica la academia de muzica a IHOPU. Locuieste in Kansas City impreuna cu sotul ei Shawn si cei doi fii ai lor.

Numar pagini:
137
Format:
14.5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Soli Deo Gloria
Anul aparitiei:
2021
ISBN:
9786069365076

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Inchinatorul Profetic - Anna Blanc

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: