Indrazneste Sa Disciplinezi

James Dobson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I131
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I131
Multi dintre cei ce sunt parinti azi au crescut fara a avea modele sanatoase in familiile lor. Ei nu au o viziune clara a ceea ce inseamna a fi un tata bun sau o mama buna. Incotro isi pot indrepta atentia acesti parinti pentru a invata cum sa-si creasca copiii?

In cartea Indrazneste sa disciplinezi, dr. James Dobson ofera resurse practice si incurajatoare pentur mamele si tatii de azi. In ea se da mult mai mult decat sfaturi pentru cresterea baietilor si a fetelor. Dr. Dobson a conceput o strategie – o filosofie a cresterii copiilor – care ii va ajuta pe parinti sa-si inteleaga copiii si sa stie cum sa se ocupe de provocarile zilnice pe masura ce ele apar.

Metoda de abordare a cresterii copiilor se bazeaza pe sistemul de valori traditional iudeo-crestin care are o vechime de peste 2000 de ani. Copiii sanatosi si fericiti provin din familii in care parintii au realizat un echilibru intre dragoste si control. A cadea in oricare din extreme inseamna a crea probleme copiilor a caror crestere ne-a fost incredintata.

DR. JAMES DOBSON
este fondator si presedinte al Focus on the Family, o organizatie nonprofit al carei program radio este auzit zilnic de peste 200 de milioane de oameni. Psiholog autorizat, consilier marital, consilier de familie si pedopsiholog, dr. Dobson este autorul a numeroase carti dedicate protejarii familiei, ce au devenit bestselleruri. El si sotia lui, Shirley, au doi copii adulti si locuiesc in Colorado Springs, Colorado.

Numar pagini:
267
Format:
14.6 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-973-88959-6-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Indrazneste Sa Disciplinezi

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: