Instrumente In Mainile Rascumparatorului - Un Ghid De Consiliere Crestina

Paul David Tripp

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1417
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
59,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1417

Instrumente In Mainile Rascumparatorului - Un Ghid De Consiliere Crestina

Multi dintre noi am fi usurati daca Dumnezeu ar fi incredintat sfintirea noastra in mainile unor profesionisti pregatiti si platiti, insa acesta pur si simplu nu este modelul biblic. Planul lui Dumnezeu este ca, prin lucrarea credincioasa a fiecarui memebru, tot trupul sa creasca spre maturitatea deplina in Cristos.

Paul David Tripp ne ajuta sa descoperim unde este necesara schimbarea in  viata noastra si a altora. Urmand exemplul lui Isus, Tripp ne arata cum sa-I cunoastem pe oameni si cum sa le spunem adevarul in dragoste.

Ne ajuta sa-I ajutam pe altii (si pe noi insine), oferindu-ne o speranta bazata pe har ca ne putem schimba si aratandu-ne calea biblica prin care sa facem aceasta schimbare.
Skip Ryan

O minunata aplicare a vechii zicale galeze care spune ca “Dumnezeu da lovituri drepte cu bete strambe”. Asa nepotriviti cum suntem, Dumnezeu doreste sa ne foloseasca pentru a-i ajuta pe altii sa se schimbe. Cu cat aplici mai mult principiile discutate in aceasta carte, cu atat te vei potrivi mai bine in mana Sa puternica.
Ken Sande

Tripp e un abil si atent doctor al inimii. El uneste o inima iubitoare cu o minte instruita in Scripturi. Aceasta carte este de mare folos pastorilor si consilierilor. Ea va calauzi pe oricine doreste sa dea altora ajutor, un ajutor mantuitor care se gaseste in lucrarea rascumparatoare a lui Cristos.
Richard O. Phillips

Un minunat mememnto ca oricine apartine lui Isus ii poate ajuta pe altii. Dumnezeu ne-a daruit unii altora! Aceasta este o carte inteleapta si folositoare, care ar trebui sa schimbe viata ta si a bisericii. Citeste-o si te vei bucura!
Steve Brown

numar pagini:
357
format:
15 x 22 cm
tip coperta:
flexibila
limba:
romana
editura:
Kingstone
anul aparitiei:
2011
ISBN:
978-973-88808-2-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Instrumente In Mainile Rascumparatorului - Un Ghid De Consiliere Crestina

59,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: