Intamplari Din Vremea Lui Iesua

Sally Pierson Dillon

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I504
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I504

In Palestina aflata sub dominatia romanilor, isi face aparitia un Personaj care transforma radical viata oamenilor. Cine este El? Unii cred ca e doar un neinsemnat tamplar din Nazaret. Altii Il acuza ca ar fi un impostor. Dar cei care experimenteaza pe propria piele puterea binefacatoare a iertarii si a vindecarii oferite de El ajung la o concluzie care ii va schimba pentru tot restul vietii.

Relatata de un inger pe nume Marcu, povestea lui Iesua prinde viata prin ochii unor copii obisnuiti. David este un mic pastor din Betleem, iar Rahela este o adolescenta care incearca sa inteleaga cum de prietena ei, Maria, a ramas insarcinata in mod misterios. Samuel este un ucenic foarte tanar al lui Ioan Botezatorul, iar Andrei este un baietel care va descoperi cu surprindere ce poate face Iesua cu cei doi pesti si cu cele cinci paini ale sale.

Nimeni nu a mai fost la fel dupa intalnirea cu Iesua. Si, cu siguranta, niciun copil nu va mai fi la fel dupa ce va citi aceasta carte.

Sally Pierson Dillon a fost infirmiera si autoare de carti pentru copii, printre volumele poublicate numarandu-se seria War of the Ages (5 carti in care este prezentata istoria lumii, intr-un limbaj adecvat, incepand de la crearea ei si pana in epoca moderna) si doua carti devotionale pentru copii (Little hearts for Jesus si Hugs from Jesus). Autoarea a publicat povestiri pentru copii in revistele Guide, Inside si Kid's Stuff.

Numar pagini:
221
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2001
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-580-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Intamplari Din Vremea Lui Iesua

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: