Intelepciune De-O Viata

Joni Eareckson Tada

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I91
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
26,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I91
Nu ce am pierdut conteaza. Important e ce am gasit.

Eram in varsta de doar saptesprezece ani cand Dumnezeu mi-a cerut tot ce aveam… sanatatea, sperantele, independenta, visele, libertatea si mobilitatea. Mi le-a luat pe toate. Am fost atat de manioasa pe El incat am incercat sa Il dau la o parte. In mod neabatut, Dumnezeu m-a tinut tot mai aproape.

Privind in urma, acum, dupa patruzeci de ani, inteleg ca Dumnezeu a schimbat fiinta mea si m-a vindecat – mi-a vindecat inima si mintea – pe caile cele mai neasteptate, facandu-mi parte de rubinele intelepciunii Lui, ale unei credinte de neclintit si ale experientei indurarii Lui despre care va pot aduce acum marturie.
A fost un troc echitabil acesta al libertatii furate si a scaunului cu rotile in schimbul pietrelor de rubin ale intelepciunii dobandite? Raspunsul e un da absolut. In acest tiimp am stat si am invatat la picioarele Domnului Isus, acceptand vindecarea in felul in care ne-o acorda Dumnezeu, chiar si atunci cand ne razvratim in manie, teama si disperare.

Aceasta carte nu este despre ce am pierdut in acel accident de inot cu atata vreme in urma. Este despre intelepciunea pe care mi-a dat-o El ca sa imi traiesc viata intr-un duh de victorie in confruntarea cu dezamagirile si provocarile carora fiecare dintre noi trebuie sa le facem fata.


Numar pagini:
253
Format:
14 x 20,3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Life
ISBN:
978-973-7908-41-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Intelepciune De-O Viata

26,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: