Stoc epuizat

Intoarcerea La Cuvant

Thomas E. Trask, Wayde I. Goodall

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I01
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
Indisponibil
SKU: I01
Aceasta carte este ca stralucirea unei lumini puternice intr-o incapere intunecoasa – lumina Cuvantului lui Dumnezeu in intunericul, care se adanceste rapid, al sistemului de valori al lumii. Aesta este un mesaj de care Biserica are o foarte mare nevoie, mesaj care a sosit la timpul potrivit, si care ne cheama sa ne intoarcem la mostenirea noastra biblica.
Bill Bright

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru acest sunet de trambita care ne cheama sa ne intoarcem la baza biblica a vietii si slujirii! In aceste zile cand cautam sens si calauzire in viata, gasim tot ceea ce avem nevoie in autoritatea finala si in puterea Cuvantului lui Dumnezeu. Astazi, noi trebuie sa citim, sa studiem, sa memoram, sa citam, sa predicam si sa invatam Cuvantul mai mult ca oricand. Aceasta carte extraordinara reprezinta o lectura obligatorie, in stare sa-i provoace si sa-i determine pe pastorii si conducatorii din intreaga lume sa insiste asupra adevarului, care este Cuvantul lui Dumnezeu.
Tommy J. Barnett

Chemarea la o dedicare reinnoita fata de autoritatea Bibliei a aparut exact la timpul ales de Dumnezeu pentru trezirea spirituala! „Intoarcerea la Cuvant” vorbeste eficient despre importanta increderii noastre in Cuvantul lui Dumnezeu, atat in slujire, cat si in viata crestina practica. Nu este nici o indoiala ca ea va avea o influenta durabila asupra tuturor crestinilor.
Charles T. Crabtree
Numar pagini:
202
Format:
13.3 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2004
Editura:
Life
ISBN:
973-98172-2-X

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Intoarcerea La Cuvant

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: