Israel In Noul Testament

David Pawson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I748
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I748
Cei care cred invatatura Bibliei cu privire la planurile si scopurile lui Dumnezeu pentru poporul si tara Israel sunt adesea acuzati ca acorda mai multa atentie si timp Vechiului Testament. Convingerea ca Dumnezeu stie ce spune si va face ceea ce spune ca va face este o chestiune de credinta in credinciosia Lui.

Acest nou studiu incitant ne descopera ca atat poporul, cat si tara numita "Israel" joaca un rol semnificativ in planurile viitoare ale lui Dumnezeu pentru rascumpararea lumii. Pentru a ilustra acest adevar important, autorul apeleaza la cinci carti ale Noului Testament.

David Pawson desfasoara o lucrare itineranta printre liderii bisericilor din Marea Britanie si de peste ocean si este binecunoscut multora datorita emisiunilor sale difuzate peste tot in lume. Numeroasele sale carti include titluri precum: Nasterea din nou a crestinului, Este Ioan 3/16 esenta Evangheliei?, Isus boteaza cu Duhul Sfant, Conducerea apartine barbatilor, Traind cu Speranta, Principiile rugaciunii, De ce ingaduie Dumnezeu dezastrele naturale?

Numar pagini:
245
Format:
14.4 x 20.2 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
ISBN:
978-973-8983-72-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Israel In Noul Testament

20,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: