Istoria Bisericii - De La Rusalii Pana In Prezent

James North

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I559
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
85,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: I559
Acest volum de istorie este destinat studiilor de istorie a Bisericii predate de-a lungul unui semestru. Printre subiectele discutate se numara Biserica apostolica, monasticismul, aparitia islamului, papalitatea medievala, conciliarismul, Renasterea, revolta protestanta, rationalismul, Biserica Rasariteana, expansiunea misionara si era ecumenismului. Întrebarile si proiectele de la sfarsitul fiecarui capitol sunt concepute special pentru un studiu aprofundat.

William J. Richardson afirma: „Este o carte bine organizata. Sunt impresionat de claritatea relatarilor din întreg cuprinsul ei.”

Pe langa acest material, studentilor li se va oferi material suplimentar în cadrul orelor si prin scrierea altor eseuri. Grupurile de studiu din biserica vor dori, probabil, sa foloseasca acest text ca baza pentru o cercetare asupra istoriei Bisericii. Întrebarile si proiectele de la sfarsitul capitolelor sunt menite sa stimuleze gandirea despre întamplarile din trecut. Altii vor dori pur si simplu s-o lectureze ca pe o introducere în istoria Bisericii.

Istoria presupune o relatare si o interpretare a evenimentelor din trecut. Deseori, întamplarile trecutului îsi pierd semnificatia din cauza lipsei unei interpretari care sa le dovedeasca semnificatia.

James B. North, Ph.D., este profesor de istoria Bisericii la Cincinnati Bible College and Seminary, Cincinnati, Ohio. Studiile sale cuprind o licenta de la Lincoln Christian College, 1958-1962; o diploma de master în istoria Bisericii de la Lincoln Christian Seminary, 1963, si un al doilea master în istoria Bisericii de la University of Chicago, 1967. A lucrat ca asistent în cercetarea istorica la University of Illinois, unde a urmat studiile de doctorat în istoria Americii. A slujit de asemenea în biserici din San Jose si Ripley, Illinois.
Articolele sale au fost publicate în mai multe jurnale teologice; este si membru al organizatiilor American Society of Church History, Disciples of Christ Historical Society si Conference on Faith and History.

Numar pagini:
486
Format:
15.3 x 23.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
Faclia:
978-973-8448-62-9

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Istoria Bisericii - De La Rusalii Pana In Prezent

85,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: