null

Iubeste inteligent

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

18,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
207
Format:
14 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-667-2

Descriere

Un adolescent i-a scris unei specialist in educatie sexuala si a intrebat-o: “Cum stie cineva cand este indragostit?” Raspunsul a fost sec, si totusi plin de seva: “Daca simti nevoia sa intrebi, inseamna ca nu esti!” Chiar asa, cum poti stii daca ceea ce simti e dovada faptului ca esti indragostit cu adevarat sau doar esti lovit de o pasiune oarba?

Carte ape care o tii in mana te provoaca deschis: “Iubeste inteligent!” cu alte cuvinte, invata sa iubesti si cu inima, dar si cu capul.

Ai in fata ghidul adolescentului indragostit, pentru acele ocazii in care te-ai intrebat: Care sunt etapele prieteniei? Oare sunt pregatit pentru casatorie? Cum sa propun (sau sa accept) o intalnire? Cum sa stabilesc (sau sa rup) o relatie? Cum sa supravietuiesc unei descoperiri?

Tot aici vei gasi solutii si pentru crizele din alte zone, mult mai sensibile: Cum poti avea intimitate fara sex? Cum sa eviti manipularea si santajul in situatii delicate? Care sunt argumentele impotriva sexului premarital? Ce sa faci daca ai mers prea departe?

Cumpărate frecvent împreună:

Iubeste inteligent - Nancy Van Pelt
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi