Joc - Cartea Lui Matei

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12512
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
79,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12512

JOC – Cartea lui Matei

Cartea lui Matei, este un joc – o calatorie in istoria Bibliei, pe urmele Mantuitorului. Vei cunoaste locurile pe care a mers in calatoria Sa, de la Betleem la Golgota. Traseul calatoriei este reprezentat pe o placa de joc, de dimensiunea A3, unde sunt specificate locurile prin care a trecut Isus potrivit evanghelistului Matei. Pe traseu vei avea parte de 18 popasuri cu provocari. 
Jocul vine in sprijinul participantilor la concursul national, Talantul in Negot, concurs a carui programa in 2020 este cartea biblica, Evanghelia dupa Matei.
Jocul poate fi deasemenea util, oricarui copil, tanar sau adult care isi doreste sa aprofundeze Evanghelia dupa Matei, sau pur si simplu sa-si evalueze cunostintele, prin joc.
Cartea lui Matei contine un set de 624 intrebari si raspunsuri exclusiv din Evanghelia dupa Matei si doua variante de joc. Intrebarile impartite in cinci sectiuni, le gasesti intr-o carticica repertoar, astfel:
– expresii si citate,
– personaje si atitudini,
– invataturi,
– geografie si meserii,
– obiecte, cifre, animale.
Fiecare sectiune este reprezentata de un simbol care te va ghida pe traseul spre sectiunea de intrebari la care sa raspunzi. Fiecare intrebare are un punctaj, conform caruia vei inainta cu pionul pe traseu.
Scopul jocului, Cartea lui Matei, este de a evalua si aprofunda cunostintele despre Evanghelia lui Matei care contine viata Mantuitorului si invataturile de baza ale crestinismului.
Este un joc potrivit de a fi jucat de doua, trei, pana la cinci persoane cat si pe echipe.
Te ajuta sa petreci timp de calitate cu cei dragi!

Dimensiune:
22 x 30.5 x 2 cm

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Joc - Cartea Lui Matei

79,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: