null
20,00lei
Distribuie

Joc - Cine cauta gaseste

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

20,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Format, Tip ambalaj,

Specificaţii

Format:
6 x 9.2 cm
Tip ambalaj:
Cutie carton

Descriere

Joc educativ: gaseste perechea

Un joc cu cartonase cu desene frumoase si multe informatii despre personajele Bibliei!
Ce au facut eroii din Biblie? Cand au trait? Unde scrie in Biblie despre ei? Copiii trebuie sa caute perechea potrivita la fiecare cartonas incercand sa nu ramana cu Albinuta (un cartonas foarte frumos!) si astfel, amuzandu-se copios, vor invata o multime de lucruri despre 25 de personaje importante din Vechiul si Noul Testament.
 

Recomandat copiilor intre 5 si 10 ani.

 

In cutie gasiti 51 de cartonase:

  • 25 de cartonase pe care se afla: desenul cate unui personaj din Biblie, impreuna cu un obiect sau un element din natura care are legatura cu personajul, numele personajului, referinta unui verset din Biblie in care se vorbeste despre acest personaj si un numar care indica cu cati ani inainte de noi a trait personajul respectiv
  • 25 de cartonase pe care se afla obiectul sau elementul din natura care are legatura cu personajul, referinta versetului din Biblie, si o fraza in care se prezinta un lucru important despre personajul respectiv.
  • un cartonas numit Albinuta, pe care este desenata... o albina!

Cu aceste cartonase se pot juca patru variante de jocuri, descrise in regulile de joc, aflate in cutie: Albinuta, Firul timpului - stanga sau dreapta?, Firul timpului - pe sarite, Firul timpului - fiecare.

Cumpărate frecvent împreună:

Joc - Cine cauta gaseste
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi