John S. Pistole - In cautarea integritatii si a credintei - Barry L. Callen

Barry L. Callen

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2605
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2605

John Pistole a avut o cariera remarcabila in FBI. El a fost unul dintre executivii guvernamentali seniori, care s-a bucurat de respectul universal al celorlalti, deoarece poseda intelepciune si experienta, dar mai presus de toate, discernamantul de a servi ca directorul meu adjunct.

– Robert S. Mueller III, fostul director al Biroului Federal de Investigatii.


Am avut sarcina dificila de a alege pe cineva in postul de conducere a Administratiei Securitatii Transporturilor – o organizatie mare si plina de tulburari. Am auzit despre abilitatile de manager ale lui John si despre superba lui reputatie si am fost sigura ca el va fi liderul de care avea nevoie AST, ce era cu morala la pamant.

– Janet Napolitano, fostul guvernator al statului Arizona, rectorul Universitatii din California si secretara Statelor Unite pentru Securitatea Patriei.


Acest lider celebrat trateaza pe toata lumea cu respect si niciodata ca pe niste servitori ai unui egocentric, si niciodata cu o motivatie ascunsa. Cand el vorbeste, omul asculta pentru ca stie ca este bine informat, grijuliu si niciodata cu preconceptia ca el ar fi cea mai inteligenta persoana din acea incapere, desi, de obicei, este.

– Michael Mason, fost director executiv adjunct in FBI si vicepresedintele senior al Comunicarilor Verizon.

John este un om umil care umbla printre uriasi, in timp ce este cu picioarele pe pamant. El combina o actiune curajoasa cu un stil bland si relational. Aceasta este o rara integrare, un amestec de slujire crestina si conducere executiva la cel mai bun nivel.

– Patricia Seasor Bailey, presedinta a consiliului de administratie al Universitatii Anderson.

Acesta este un om care a calatorit in toata lumea, discutand cu lideri ai lumii in legatura cu problemele vremii lui si a fost curtat de presedinti ai Statelor Unite pentru a accepta pozitii inalte. Dedicarea lui crestina a fost intotdeauna vizibila, cu o integritate care ii facea pe oameni sa simta ca el este „adevarata solutie”.

– Jeffrey Jenness, sef executiv (pensionat) al Solutiilor de Slujire a Bisericii lui Dumnezeu.

John Pistole aduce la Universitatea Anderson multi lideri nationali si internationali, sporind puterea de influentare a campusului asupra viitorului afacerilor lumii, prin faptul ca ajuta o noua generatie sa inteleaga in ce fel credinta crestina poate sa inspire viata din arena publica.

– James Lyon, director general al Lucrarilor de Slujire ale Bisericii lui Dumnezeu, Anderson, Indiana.

Numar pagini:
362
Format:
14,5 x 20 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2023
Editura:
Metanoia
ISBN:
978-606-916-112-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

John S. Pistole - In cautarea integritatii si a credintei - Barry L. Callen

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: