Jubilate - Culegere De Imnuri Crestine Vol 1

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C1154
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
53,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C1154
Culegerea Jubilate propune o innoire a repertoriului eclesial pe linia bunelor traditii muzicale stabilite de-a lungul istoriei Bisericii. Acest volum de cantari este de folos oricarei comunitati de crestini ca instrument in dialogul cu Dumnezeu. Pe langa functia comunitara, culegerea se poate utiliza si ca o sursa de inaltare spirituala a credinciosilor in cadrul relatiei lor personale cu Dumnezeu.

Cartea include 110 cantari organizate tematic impreuna cu 28 de texte scipturale destinate recitarii comunitare. Piesele muzicale propuse sunt proaspete si, in acelasi timp, consistente: El Sadai, Te iubesc si-Ti cant; Cristos printre noi; Fiti tari; Bunatatile Domnului; Increde-te in Domnul; O, Doamne-asterne slava Ta; Serv-Imparat; Mare e El. Cantarile sunt alese cu grija sa zideasca intreaga biserica, pe cei tineri si pe cei cu mai multa experienta de viata.

Un considerabil volum de munca a fost investit in gasirea celor mai bune traduceri, atat pentru imnurile clasice, cat si pentru cele mai apreciate cantece actuale din spatiul crestin apusean. Prin urmare, traducerile din Jubilate incearca sa pastreze integritatea textelor originale si totodata sa le imbrace armonios in frumosul limbaj romanesc.
Numar pagini:
140
Format:
16 x 23.3 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Jubilate
ISBN:
978-973-87395-1-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Jubilate - Culegere De Imnuri Crestine Vol 1

53,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: