Lucrarea Lui Cristos - F

Robert Letham

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: L08
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
55,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: L08

In Lucrarea lui Cristos, Robert Letham isi modeleaza discutia in jurul celor trei functii ale lui Cristos de profet, preot si imparat. In acest context, el analizeaza subiecte precum Cristos si Cuvantul lui Dumnezeu, natura si teoriile ispasirii, precum si dimensiunile cosmice si colective ale medierii lui Cristos ca Imparat. In momente de maxima importanta, autorul introduce in discutie puncte de vedere ale unor ganditori crestini de seama, incepand cu parintii bisericii si terminand cu teologi si eruditi biblici contemporani.


Cartea este scrisa cu claritate si reprezinta o analiza sanatoasa si stimulatoare a lucrarii pe care a facut-o Cristos. In mod categoric, este un punct de plecare pentru orice persoana care studiaza teologia.

 

ROBERT LETHAM a fost pastor al Bisericii Prezbiteriene Emmanuel din Wilmington, Delaware, iar in prezent preda la Wales Evangelical School of Theology, este profesor invitat de teologie la Reformed Theological Seminary, Washington, D. C., si profesor adjunct de teologie sistematica la Westminster Theological Seminary din Philadelphia.

Numar pagini:
283
Format:
16.2 x 22.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-606-8247-20-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Lucrarea Lui Cristos - F

55,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: