Stoc epuizat

Lumina Pentru Cararea Zilnica

Jonathan Bagster

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000470
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
Indisponibil
SKU: SS000470

Meditatii zilnice.

Aceasta carte contine cate un fragment pentru fiecare zi, pentru dimineata si seara, fragment ce consta doar din cuvintele Scripturii, care, cu multa rugaciune, au fost adunate intr-un volum de Jonathan Bagster.

Nepotul editorului, Robert Bagster, scrie despre carte: "A fost pregatita in totalitate in familie. Prea putini stiu cu cata rugaciune a fost ales fiecare text si cu cata grija a fost verificat din nou si din nou fiecare fragment, inainte de a ajunge cartea tiparita".
Aceasta carte este citita in limba engleza si in alte limbi in fiecare zi de sute de mii de credinciosi din intreaga lume si in nenumarate case ocupa un loc de cinste in comuniunea zilnica.
Nimeni nu poate masura ce rauri de binecuvantari s-au revarsat deja din aceasta carte, deoarece are totdeauna exact cuvantul potrivit pentru fiecare om si pentru fiecare zi, continand numai Cuvantul lui Dumnezeu, care este adevarata lumina, viata si putere pentru fiecare zi.
Fie ca aceasta carte tradusa in limba romana sa devina si in Romania o sursa de binecuvantare pentru nenumarati credinciosi!

Numar pagini:
376
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Agape

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Lumina Pentru Cararea Zilnica

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: