Mama Si Fiu - Efectul Respect - Emerson

Emerson Eggerichs

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: M226
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
42,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M226

"Ca mama, nu este niciodata prea devreme si niciodata prea tarziu sa aplici acest mesaj al respectului. Un baiat nu este niciodata prea mic sau prea mare."

Sarah Eggerichs

Este adevarat: fiii si fiicele au nevoie in mod egal de dragoste si respect. Dar cercetarile arata ca nevoia simtita in momentele de stres si conflict este diferita la barbati si femei. Barbatii filtreaza lumea din jurul lor mai mult prin filtrul respectului. Daca esti mama unui baiat, cartea aceasta este pentru tine!
Exact asa cum a transformat milioane de relatii matrimoniale prin intelegerea biblica a dragostei si respectului, dr. Emerson Eggerichs aplica acum aceste principii uneia dintre cele mai importante relatii dintre toate: cea dintre mama si fiul ei. Cartea "Mama si fiu" iti arata cum sa folosesti Vorbirea Respectului si prezinta marturii ale mamelor care au incercat-o. Emerson iti prezinta un plan de joc nu doar ca sa vezi barbatul din baiat, ci si ca sa-i recunosti dorintele innascute relative la cucerire, ierarhie, autoritate, opinie, relatie si sexualitate.
Aceasta carte arata cum o mama trebuie sa vada mai departe de dragostea ei si sa-i ofere respect fiului ei.

Un baiat stie ca mama sa il iubeste, dar s-ar putea sa nu fie sigur ca ea il respecta.

Este usor sa ne raportam la nevoia existenta in noi toti, aceea de a simti dragostea de mama, dar este aceasta identica cu nevoia noastra de respect? Pornind de la ideea ca dragostea de mama este importanta, dar ca respectul este cheia pentru inima fiului ei, cartea de fata ne invata ceea ce trebuie sa stie orice mama si ce trebuie sa auda orice fiu.
Cu totii intelegem ca fetitele au nevoie de dragostea tatalui lor, dar nimeni nu promoveaza adevarul ca baietii (si barbatii) au nevoie de respectul mamei lor. Nu este de mirare ca mamele se simt lasate in bezna pe aceasta tema. Ceea ce face ca problema sa fie si mai urgenta, este ca mamele ii invata pe tati sa-si iubeasca fiicele, dar pe mame nu le invata nimeni care sunt modurile specifice de a arata respect fiilor lor, cel putin nu intr-un mod aplicabil si explicat pe indelete. Chiar si la baieti, Efectul Respect este absolut uluitor cand este aplicat cum se cuvine.
In cartea "Mama si fiu", dr. Emerson Eggerichs ridica manusa, umple vidul si le ajuta pe mame sa puna capat Ciclului Nebuniei cu fiii lor—sa aplice respectul indiferent de varsta, indiferent de greselile din trecut.

Cuprins

Introducere: O marturie
1: De ce aceasta carte?
2: Sa intelegem cum arata respectul pentru baieti
3: Un plan de joc: Mama indruma cu respect
4: Sa vedem barbatul in baiat: Cele sase dorinte ale sale: C.I.A.O.R.S.
5: Cucerirea: Sa-i respectam dorinta de a munci si a realiza
6: Ierarhia: Sa-i respectam dorinta de a purta de grija, a proteja si chiar a muri
7: Autoritatea: Sa-i respectam dorinta de a fi puternic, a conduce si a lua decizii
8: Opinia: Sa-i respectam dorinta de a analiza, a rezolva si a sfatui
9: Relatia: Sa-i respectam dorinta de prietenie umar la umar
10: Sexualitatea: Sa-i respectam dorinta de intelegere si "cunoastere" sexuala
11: O privire empatica asupra obiectiilor aduse de mame respectarii baietilor
12: Iertarea

Numar pagini:
263
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Kerigma
ISBN:
978*606-8626-28-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mama Si Fiu - Efectul Respect - Emerson

42,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Madalina Pop
    3 15th Nov 2020

    Am incercat sa scriu un scurt comentariu pe site-ul edituii Kerigma, dar din pacate nu am reusit (site-ul este construit in asa maniera incat e imposibil sa postezi un comentariu). Cartea este buna ca si contiunut. Pastreaza oarecum acelasi format ca si cartea `Dragoste si respect` scrisa de acelasi autor, principiile fiind aplicate la relatia dintre mama si baiatul ei. Ce ma nemultumeste este traducere din limba engleza. Unele fraze suna atat de rau de parca ar fi traduse cu Google translate. Am devenit atat de deranjata de acest lucru ca nu am rezistat sa nu scriu un comentariu. Acesta este si motivul pentru care am evaluat cartea la doar 3 stele. Oricat de buna ar fi o lucrare, daca traducerea este proasta, lectura devine un chin sufletesc. Rog editura Kerigma sa investeasca mai mult in traduceri si editii de calitate.

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: