reducere

Manualul Misionarului Contemporan

Marjorie A. Collins

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M406
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
26,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M406
Publicat anterior sub titlul Manual pentru candidatii acceptati la misiune, materialul de fata a fost editat si actualizat, incluzand informatii noi, pentru a acoperi experienta de pe campul de misiune, pensionarea, precum si pregatirea si instruirea misionarului. Materialul cuprins in acest volum reprezinta o sursa de mare pret pentru cursurile misionare, o unealta folositoare pentru agentiile misionare, un manual de referinta pentru liderii departamentului misionar al bisericilor locale si o carte recomandata tuturor celor interesati de misiune si de misionari.

“Numerosi oameni ii sunt deja indatorati autoarei pentru cartile despre viata Misionara. In aceasta ultima carte, fiecare capitol abordeaza un aspect specific al sarcinii unui misionar, incepand de la etapele primare ale candidaturii, pana la retragerea de pe campul de misiune.
Ralph Winter, Centrul American pt Misiune Mondiala

MARJORIE A. COLLINS si-a luat masterul in teologie si misiune la Colegiul Biblic Providence-Barrington si si-a continuat studiile la Columbia Graduate School of Bible and Missions. A slujit timp de patru ani ca Misionara in Pakistan, alaturi de organizatia International Christian Fellowship, a fost timp de opt ani responsabila de departamentul personalului lucrarii World Radio Missionary Fellowship, precum si directoare si secretara a departamentului de realtii cu publicul, din cadrul organizatiei OCEAN Inc. (program menit sa vina in sprijinul asistentelor medicale de pe campul de misiune). A scris cincisprezece carti si peste noua sute de articole pe teme legate si de educatia crestina.


Numar pagini:
323
Format:
14.6 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Succeed Publishing
ISBN:
978-606-8218-07-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Manualul Misionarului Contemporan

30,00lei
26,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: