Marea Carte A Jocurilor

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M349
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M349
Intreaba copiii din grupul tau care sunt activitatile lor preferate si in mod sigur vei auzi: "Jocurile!" Joaca reprezinta o parte esentiala a copilariei si, totodata, este o parte integranta a lucrarii cu copiii. Pe langa faptul ca se distreaza, in timpul jocurilor copii invata lucruri folositoare. Prin jocuri copiii isi dezvolta rabdarea, respectul, cooperarea si incurajarea reciproca.

Intrucat la jocuri participa toti copiii, acestea reprezinta o unealta utila in prezentarea adevarurilor biblice. Daca doresti sa-i inveti pe copii despre David si Goliat, poti sa-i asezi pe randuri, sa le spui povestea si sa le ceri sa coloreze o imagine cu David. Sau te poti juca cu ei "Prastia umana": copiii isi inlantuiesc bratele pentru a imita o catapulta si lanseaza "bolovani" din hartie spre tinte aflate la o anumita distanta. De care varianta crezi ca isi vor aduce aminte mai bine? Care crezi ca le va placea mai mult?

Cartea cuprinde sute de jocuri pe diverse teme care sunt legate de numeroase versete din Scriptura si este impartita in trei capitole: primul cuprinde Jocuri pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani, cel de-al doilea include Jocuri pentru copii cu varste cuprinse 6 si 10 ani, iar a treia parte ofera Jocuri pentru copii cu varste cuprinse intre 11 si 12 ani.

In Marea carte a jocurilor pentru copii pentru copii vei gasi toate jocurile de care ai nevoie, putand astfel imbina distractia cu invatatura si jocul!

220 de noi jocuri pentru lucrarea cu copiii. Cu adevarat o colectie uriasa!

Jocurile sunt indexate dupa varsta, de la prescolari la scoala general, si dupa subiectele dezbatute, cum ar fi: adevarul, Biblia, dragostea, invierea, inchinarea, prietenia si multe altele.

Fiecare joc, pe langa faptul ca este distractiv de la un capat la altul, trezeste interesul copiilor pentru studierea Scripturii.
Numar pagini:
240
Format:
14,4 x 20,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
978-973-7986-78-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Marea Carte A Jocurilor

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: