null
Reducere 29,50lei
31,00lei
Distribuie

Masura credintei

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Reducere
Adaugă în coş

Opțiuni

Reducere 29,50lei
31,00lei
Or

Informații

,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
289
Format:
14.5 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Aqua Forte
ISBN:
978-973-7758-51-4

Descriere

Daca Dumnezeu este bun, de ce nu poate opri raul?

Calatoriile m-au adus in locuri unde crestinii infrunta focul purificator al persecutiilor, violentelor si molimelor. Aceasta carte relateaza zece intamplari dramatice din locuri precum China, unde biserica creste spectaculos, in ciuda unui guvern ateu; din Orientul Mijlociu, unde o biserica odinioara infloritoare, in chiar inima acestei regiuni, acum abia mai rezista; din Africa de Sud, unde o biserica multicolora se cauta pe sine printre ramasitele unui trecut rasist.

In Statele Unite am vizitat nu doar scena masacrului de la Virginia Tech o conventie a prostituatelor, ci deopotriva un grup de alcoolici din Chicago si doua enclave din sudul crestin conservator.
Cand imi petrec timpul printre acesti oameni, propria meea credinta este pusa pe masa de teste. Cred oare eu in ceea ce scriu acolo, pitit in casa mea din Colorado? Pot eu sa proclam cu deplina incredere adevarurile Cartii in fata unei femei care se zbate sa le asigura hrana fara sa se intoarca la prostituie, a unui alcoolic care se lupta cu dependenta de o viata sau a unui detinut aflat in cea mai violenta inchisoare a Africii?

Cum actioneaza harul intr-o lume ce pare coplesita de rau? La ce este bun Dumnezeu? Ma aflu mereu pe urmele neindoielnice ale credintei, cautand, oriunde ma duc, semne ale autenticitatii si relevantei acesteia in viata oamenilor.
Philip Yancey

Cumpărate frecvent împreună:

Masura credintei, philip, yancey,
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi