Mesagerul Lui Hristos Pentru Romania - John Dolinschi

John Dolinschi

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000480
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS000480

O autobiografie despre cum un singur om, care, fiind socotit tradator de neam, a infruntat comunismul inainte si dupa evadare, intorcandu-se in Romania comunista pentru a continua misiunea de proclamare a Evangheliei lui Hristos. 

Autobiografia vietii lui John Dolinschi este presarata cu o multime de miracole divine, eliberari supranaturale, tradari extreme, persecutii oribile, vizite ingeresti si cu o poveste de dragoste care se intinde pe doua continente.
Impartaseste calatoria vietii acestui apostol al zilelor noastre, care a fost martorul opresiunii comunismului, dar si a caderii acestuia, fiind folosit de Dumnezeu pentru trezirea spirituala din Romania. Dumnezeu l-a chemat pe John, i-a dat o viziune speciala pentru Romania si l-a echipat sa umble in dimensiunea miraculoasa a puterii si harului Evangheliei pentru nevoile tarii noastre.
Citind aceasta carte, vei descoperi cum cele mai intunecate inventii ale fiintei umane sunt intotdeauna invinse de lumina impenetrabila pe care o are un om chemat si imputernicit de Dumnezeu. De asemenea, vei invata ca si tu poti sa te astepti si sa vezi prin credinta trezirea unui popor ori al unui neam pus deoparte pentru tine si interventiile miraculoase ale lui Dumnezeu prin revarsarea resurselor sale nelimitate, atunci cand auzi chemarea Lui si in supunere ii spui: „Da, Doamne!”

John Dolinschi s-a nascut in Romania, intre zidurile de fier ale comunismului. Dupa ce s-a strecurat afara din tara, a plecat in America, unde a absolvit institutul Christ for the Nation din Dallas, Texas. Dupa cativa ani, el a dus din nou Evanghelia in Romania, introducand in mod clandestin Biblii in tara. De asemenea, a furnizat medicamente si alimente nutritive pentru cei nevoiasi din tara noastra. Impreuna cu sotia sa, Viorica, a infiintat scoli biblice, centre crestine si a plantat multe biserici in Romania, ajutandu-i totodata si pe adolescentii orfani fara niciun viitor. De asemenea, el a pregatit terenul pentru infiintarea si extinderea taberelor crestine, care au implinit la nivel spiritual si fizic cele mai mari nevoi. Astazi, John Dolinschi ridica si formeaza ucenici si lideri prin seminariile pe care le desfasoara pretutindeni in tara.

Numar pagini:
436
Format:
13.00 x 20.00 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
ISBN:
978-606-9085-46-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mesagerul Lui Hristos Pentru Romania - John Dolinschi

50,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: