$4.73
Distribuie

Mesia - N.T. Wright

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$4.73

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
170
Format:
14.8 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Aqua Forte
ISBN:
978-973-7758-35-4

Descriere

N. T. Wright este fără îndoială unul dintre cei mai reprezentativi şi mai prolifici teologi englezi contemporani. A predat Noul Testament la universităţile Cambridge, McGill şi Oxford.

Intens preocupat de metodele de cercetare istorice ale persoanei lui Isus, N. T. Wright ne propune în această carte o incursiune în lumea fascinantă şi plină de semnificaţii a iudaismului din primul secol pentru a răspunde la întrebări simple în aparenţă, dar care au generat multe controverse teologice de-a lungul timpului: Cine a fost Isus şi care au fost adevăratele Sale motivaţii? A fost Isus cu adevărat Mesia? Cât de importante sunt aşteptările escatologice evreieşti atunci când trebuie să înţelegem semnificaţia cuvintelor şi acţiunilor lui Isus? De ce a fost nevoie ca Isus să moară?

Cu multă eleganţă şi cu argumente teologice solide, N. T. Wright reuşeşte să ne aducă din nou la Scripturi pentru a le înţelege într-o nouă lumină, folosindu-ne de o epistemologie ce are ca model esenţial de cunoaştere dragostea lui Dumnezeu.

Cumpărate frecvent împreună: