Mijloacele esențiale ale harului - Paul Washer

Paul Washer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3308
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
10,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3308

Prea adesea, creștinii așteaptă o anumită revărsare neobișnuită a Duhului pentru a îndrepta toate greșelile lor spirituale. Cu toate că o asemenea trezire este posibilă, totuși nu aceasta este calea obișnuită a lui Dumnezeu de a crește biserica Lui. În Mijloacele esențiale ale harului, Paul Washer prezintă trei daruri proeminente pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru creșterea în evlavie: Scriptura, rugăciunea și participarea în viața și slujirea bisericii locale. Dorința noastră pentru neobișnuit nu trebuie să ne determine niciodată să neglijăm obișnuitul. Din contră, haideți să ne dedicăm practicării acestor mijloace obișnuite ale harului în dependență de Duhul pentru a fi neobișnuit de folositori și asemănători cu Hristos.

„Fiecare pagină a acestei cărți și-a găsit un ecou călduros în inima mea. Aici este prezentată scurt și clar, direct și puternic, cu pasiune și înțelepciune, calea rânduită de Dumnezeu pentru a ne menține vigoarea spirituală reală și durabilă. Mărturia Bibliei mele, a experienței mele și a cugetului meu este că Paul Washer a pus degetul pe remediile simple pentru mulțimea maladiilor noastre spirituale. Eu am nevoie să-mi aduc aminte de aceste remedii pentru binele sufletului meu; pentru binele sufletelor oamenilor pe care îi iubesc și pentru gloria lui Dumnezeu în biserica Lui. Eu cred că și tu ai nevoie de ele și ar trebui să le dorești.“
JEREMY WALKER
Pastor al bisericii baptiste Maidenbower, Crawley, England

PAUL WASHER a slujit ca misionar în Peru timp de 10 ani, perioadă în care a fondat HeartCry Missionary Society pentru a sprijini plantatorii de biserici peruvieni. Paul slujeșteacum ca unul dintre lucrătorii de la HeartCry Missionary Society (www.heartcrymissionary.com). El și soția lui, Charo, au patru copii: Ian, Evan, Rowan și Bronwyn.

Numar pagini:
70
Format:
13 x 20 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-630-6643-04-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mijloacele esențiale ale harului - Paul Washer

10,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: