Muzica Din Perspectiva Biblica

John Coblentz

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M403
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
9,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M403

Intr-o vreme in care exista multa confuzie cu privire la muzica, aceasta carte prezinta o propozitie curajoasa si reconfortanta a adevarului in acest domeniu. Muzica, din perspectiva biblica nu ofera raspunsuri la toate intrebarile despre muzica, dar arata in mod obiectiv scopurile fundamentale ale muzicii, precum si testele de baza pe care crestinii ar trebui sa le foloseasca pentru a evalua muzica. A trece cu vederea in mod usuratic pericolele si renuntarea la principiile biblice care se aplica muzicii pot trage crestinul si biserica in jos pe drumul spre deceptive si pierzare.

In timp ce avertizeaza cu privire la pericolele de evitat, Muzica, din perspectiva biblica indreapta atentia cititorilor si spre formarea unei atitudini positive. Intr-o analiza finala, spiritualitatea autentica manifestata prin cantari care-I fac cinste lui Dumnezeu atat in familie, cat si in biserica ne va feri de muzica distrugatoare si lumeasca.

Dupa cum afirma insusi autorul: “Fara parere de rau trebuie sa lasam inimile sa se armonizeze si cantarea vocilor sa rasune. Noi avem un Dumnezeu. Suntem rascumparatii Lui. Avem o cantare – de aceea, sa cantam!”

Numar pagini:
57
Format:
13,4 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
ISBN:
978-1-936208-88-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Muzica Din Perspectiva Biblica

9,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: