Noua Toleranta

Josh McDowell

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: N156
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
18,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: N156
Aceasta carte are un ton aproape profetic. Si reprezinta deopotriva un semnal de alarma. De peste ocean se contureaza tot mai clar o noua ideologie, care ne invadeaza taman pe mult cantata axa Washington-Londra-Bucuresti, respectiv US, UE si RO. Pe scurt, aceasta ideologie, pe care o numim noua toleranta, ne propune sa acceptam ca toate afirmatiile presupus adevarate sunt egale. Cu alte cuvinte, toate valorile, convingerile si afirmatiile cu pretentie de adevar sunt la fel de legitime. Singura virtute universala care mai poate exista este toleranta. Pacatul capital e sinonim cu a fi intolerant. Ai pareri ferme si indraznesti sa ti le sustii? Esti un pericol.

In virtutea acestei tolerante de tip nou, Uniunea Europeana, spre care alergam imbujorati si cu respiratia intretaiata de emotie, si-a maturat deja sub covor o gramada de valori, printre care si intreaga ei mostenire crestina. Conceptia despre lume caracterizata de faptul ca binele si raul sunt categorii absolute, comunicate de catre un Dumnezeu Atotputernic a devenit semn de fundamentalism, daca nu chiar de scranteala.

In lumea fara repere a noii tolerante, nimeni nu mai poate decide daca politetea e mai buna decat obraznicia, curajul mai laudabil decat lasitatea, sau adevarul mai pretios decat minciuna. In aceasta vasta puscarie fara haine vargate si ziduri toti au dreptate, toti zambesc tamp si mai ales, toti sunt liberi.
Numar pagini:
180
Format:
14.7 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
AQUA FORTE
ISBN:
973-7758-21-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Noua Toleranta

18,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: