Nu Este Bine Ca Omul Sa Fie Singur

Paul Negrut

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: N178
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: N178
In Geneza, la capitolul 2, versetul 18, este prezentat inceputul vietii de familie. „Domnul Dumnezeu a zis: «Nu este bine ca omul sa fie singur; am sa-i fac un ajutor potrivit pentru el.»” Aici este prezentat inceputul familiei. Initiativa Ii apartine lui Dumnezeu.
Familia este creatia lui Dumnezeu. Cand ne gandim la o casatorie fericita, avem in vedere o casatorie in care cei doi, sotul si sotia, se implinesc unul pe altul spiritual, intelectual, afectiv si biologic. O casnicie fericita este aceea in care sotii se implinesc reciproc in toate domeniile vietii lor, iar impreuna implinesc planul lui Dumnezeu cu omul. Din pricina faptului ca foarte multi oameni au abandonat planul lui Dumnezeu cu familia, ajung la neintelegeri si crize maritale. Atunci cand unul dintre soti sau amandoi solicita ajutor unui pastor, psiholog sau consilier crestin, cele mai multe familii afirma ca neintelegerile sau nepotrivirile sunt legate de relatia fizica si emotionala.
 
Din perspectiva Creatorului, familia functioneaza bine atunci cand toate domeniile functioneaza bine. Punctul de pornire, sau punctul central al implinirii in viata de familie este domeniul spiritual. Lucrurile merg bine in domeniile afectiv, intelectual si biologic atunci cand merg bine in domeniul spiritual. Ca lucrurile sa mearga bine in domeniul spiritual trebuie sa ne intoarcem la modul in care Dumnezeu a planuit familia. Prin urmare, sa invatam cum a planuit Dumnezeu familia.
Numar pagini:
272
Format:
13.6 x 20.8 cm
Tip coperta:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
Faclia
ISBN:
978-973-8448-50-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Nu Este Bine Ca Omul Sa Fie Singur

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: