O Dragoste Care Merita Daruita

Max Lucado

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: O212
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
43,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: O212

Traieste in abundenta dragostei lui Dumnezeu.

Cum sa-i iubesti pe oameni? Pe cei ce-si incalca juramintele? Pe cei ce distorsioneaza adevarul? Cum sa ai rabdare cu cei care sunt plini de tepi? Cum poti sa-i ierti pe cei ce-ti tradeaza increderea, pe cei care te desconsidera? Cum sa iubesti pe cineva greu de iubit? Sugestia celor multi este sa te straduiesti mai mult. Intelepciunea lumii spune ca lipsa de dragoste denota un efort nesustinut. Asa ca te straduiesti. Scrasnesti din dinti si promiti sa iubesti, chiar de-ar fi sa fie ultimul lucru pe care-l faci! Si chiar s-ar putea sa fie ultimul.
Ti se pare greu sa iubesti? Ai sentimentul ca ceva nu decurge conform asteptarilor? Oare nu cumva primul pas al dragostei ar trebui facut nu spre oameni, ci spre Dumnezeu? Pana la urma, nu poti sa dai ceea ce nu ai.
Secretul de a iubi sta in a fi iubit. Si Dumnezeu te iubeste. Personal. Cu putere. Cu pasiune. El ti-a oferit ramura de maslin a cerului. Ramura aceasta nu este o simpla ramura, este o promisiune. Au fost si altii care ti-au facut promisiuni, dar nu le au respectat. Insa Dumnezeu a promis si S-a tinut de cuvant. Si datorita Lui ai supravietuit unui potop. Dragostea Lui te-a adus pe pamant uscat. Si daca-i permiti, El poate sa te umple cu o dragoste pe care merita sa o daruiesti ca pe o ramura a sperantei.
 
Max Lucado este unul dintre cei mai renumiti autori de literatura motivationala. A scris aproximativ 100 de carti, publicate in peste 80 de milioane de exemplare. Revista Christianity Today l a numit „Pastorul Americii“, iar Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America“. Lucado participa la diverse emisiuni de tele¬viziune, iar cartile sale se afla cu regularitate pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times.
Max si Denalyn Lucado locuiesc in San Antonio si au impreuna trei fiice.

Numar pagini:
232
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
SCRIPTUM
ISBN:
978-973-1813-74-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

O Dragoste Care Merita Daruita

43,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: