O Inima Ca A Mariei Intr-O Lume Ca A Martei

Joanna Weaver

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: O238
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: O238

„Cartea este usor de citit, este scrisa intr-o maniera personala si are un mesaj de profunzime. Continutul acestei carti m-a pus la teste, m-a provocat si m-a incurajat sa traiesc in fiecare zi ca Maria intr-o lume ca cea a Martei”.
Carole Mayhall


O invitatie pentru fiecare femeie care a simtit vreodata ca nu este destul de evlavioasa, destul de iubitoare sau ca nu face destul!

Viata unei femei de astazi nu este prea diferita de cea a Mariei sau a Martei din Noul Testament. Asemenea Mariei, si tu tanjesti sa stai la picioarele lui Isus... dar obligatiile zilnice ale vietii tale agitate pur si simplu nu te lasa in pace. Asemenea Martei, si tu Il iubesti pe Isus si vrei din tot sufletul sa-I slujesti... dar te lupti cu oboseala, cu resentimentele si cu simtamintele de incompatibilitate.
Atunci vine Isus, in mijlocul freamatului vietii tale, pentru a-ti face aceeasi invitatie pe care a facut-o cu mult timp in urma celor doua surori din Betania. Plin de blandete, El te sfatuieste sa alegi „partea cea buna” – o viata de intimitate cu El, intimitate care se revarsa in mod natural in slujire plina de dragoste.
Cu o abordare noua a acestei povestiri biblice binecunoscute, Joanna Weaver ne arata tuturor – Marii si Marte – cum sa ne apropiem mai mult de Domnul nostru: aprofundandu-ne partasia cu El, consolidandu-ne slujirea si facandu-le pe amandoua cu mai putin stres si cu mai multa bucurie.

Cartea include un studiu bilbic de 12 saptamani aplicabil atat individual, cat si in grup.

Numar pagini:
264
Format:
14.4 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-28-1

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

O Inima Ca A Mariei Intr-O Lume Ca A Martei

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: