Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Operatiunea EXODUS - se implineste profetia, Gustav Scheller Măreşte / Mai multe poze
  • Operatiunea EXODUS - se implineste profetia, Gustav Scheller

Operatiunea EXODUS

$6.30
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

In toiul Primului Razboi din Golf, cand rachetele zburau deasupra Israelului, 120 de crestini s-au adunat la Ierusalim pentru o conferinta de rugaciune. Pe neasteptate, s-au pomenit intr-o aventura care depasea chiar nivelul imaginatiei lor.

Aceasta este povestea intoarcerii poporului evreu in Israel dupa un exil de aproape 2000 de ani. E o marturie a dragostei lui Dumnezeu pentru natiunea Israel si o remarcabila implinire a profetiilor biblice. Pe deasupra, e un exemplucontemporan de credinta extraordinara si de curaj dovedite de autorul Gustav Scheller.

Ebenezer Operation Exodus a ajutat peste 130 000 de evrei sa se intoarca in Israel incapand cu anul 1991. Organizatia isi continua misiunea si va invita sa va alaturati lor.

 

"E un privilegiu si o onoare sa participam la uimitoarea lucrare Ebenezer Operation Exodus care a inceput, cu multi ani in urma, prin credinta si ascultarea lui Gustav Scheller, a sotiei lui si a celorlalti fondatori ai organizatiei. Uluitoarea poveste a Operatiunii Exodus si a cresterii ei in timp se impleteste cu activitatea lui Derek Prince si a misiunii lui, fiindca a accentuat mereu rolul decisiv al Israelului in evenimentele globale si importanta intoarcerii acasa a poporului evreu raspandit in lumea intreaga. Sper ca aceasta carte va fi o sursa de inspiratie. Poate ca va face chiar mai mult, starnindu-va interesul de a va implica personal in asistatea evreilor de pretutindeni care se intorc in tara de bastina."

Dick Leggatt, presedinte al Derek Prince Ministries -USA

 

"O poveste a curajului care intre orice asteptare. Nu cunosc un exemplu contemporan mai bun decat acesta, in ceea ce priveste credinta."

Wayne Hilsden

 

"Povestea de fata este marturia dragostei divine terne si a harului lui Dumnezeu. E istoria reuniunii poporului evreu in Tara Promisa. E miraculoasa si uluitoare, rolul pe care Gustav si Elsa l-au jucat nefiind cu nimic mai prejos."

Lance Lambert

 

Numar pagini:
186
Format:
14.6 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
Alfa Omega Publishing
ISBN:
978-606-8720-81-4
Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Operatiunea EXODUS în Wish List