Orice fapta buna. Munca ta si lucrarea lui Dumnezeu - Timothy Keller

Timothy Keller

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2270
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
ÔéČ10,29
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2270

Timothy Keller da valul la o parte si ne arata felul in care Dumnezeu a sadit scop si semnificatie in munca noastra de zi cu zi, in cariera noastra profesionala. 

Aceasta carte este o piatra de temelie a miscarii evanghelice moderne – The New York Times
 

Timothy Keller, pastor al Bisericii Prezbiteriene „Redeemer” aflate in New York, si autor al mai multor carti devenite bestseller, si-a petrecut mai bine de douazeci de ani din viata invatand si consiliind studenti, profesionisti aflati la inceput de cariera, dar si lideri cu experienta in ce priveste importanta muncii si a chemarii divine in viata cotidiana. Cartea de fata este rezultatul acelor ani de slujire, un compendiu al gandurilor profunde si practice despre munca, disponibil cititorilor de pretutindeni.
 

Convingator si pe alocuri surprinzator, Keller ne demonstreaza tuturor ca intelepciunea biblica a ramas si astazi un far calauzitor atunci cand ne punem intrebari legate de munca, de cariera. De fapt, perspectiva crestina asupra muncii — faptul ca muncim pentru a-i sluji pe ceilalti, nu pe noi insine — poate fi fundamentul necesar nu doar pentru succesul profesional, ci si pentru o viata echilibrata. Keller ne arata cum excelenta, integritatea, disciplina, creativitatea si pasiunea pe care le depunem la locul de munca ii slujesc pe ceilalti si devin, pentru noi, cei care muncim asa, un act de inchinare.
 

Ti se pare dificil sa fii crestin intr-un mediu competitiv? Cartea de fata te cheama sa descoperi cum sa te bucuri de succesul profesional fara a-ti sacrifica, pentru acest succes, sufletul. Keller ne indeamna pe toti sa ne traim plenar credinta, desi poate muncim intr-un mediu in care doar profitul conteaza. 
 

Ba mai mult, suntem chemati sa ne purtam convingerile religioase dincolo de zidurile bisericii, sa ramanem credinciosi valorilor noastre si sa facem alegeri care sa-L onoreze pe Dumnezeu.


TIMOTHY KELLER s-a nascut si a crescut in Pennsylvania, iar studiile si le-a facut la Seminarul teologic Gordon-Conwell din cadrul Universitatii Bucknell, precum si la Seminarul teologic Westminster. In 1989, impreuna cu sotia sa, Kathy, Timothy Keller a pus bazele Bisericii Prezbiteriene „Redeemer” din Manhattan, New York. Astazi, Redeemer are aproape sase mii de membri ce participa regulat la serviciile bisericii, un mare numar de biserici-surori si desfasoara o lucrare de plantare de biserici in marile orase ale lumii. Timothy Keller este autorul multor carti foarte apreciate, printre care: Argument pentru Dumnezeu, Dumnezeul risipitor, Sensul casniciei, Profetul risipitor etc.

Numar pagini:
358
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Gramma
Anul aparitiei:
2023
ISBN:
9786306513284

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Orice fapta buna. Munca ta si lucrarea lui Dumnezeu - Timothy Keller

ÔéČ10,29

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: